maanantai 4. tammikuuta 2021

Vuodenvaihde


Vuosi vaihtui rauhallisesti ystävien kanssa. Ensimmäistä kertaa vuosiin jopa valvottiin, kun luku vaihtui. Mutseja väsytti jo aiemmin, mutta sinniteltiin, saatiin skoolattua keskiyöllä ja sen jälkeen hipsittiin äkkiä nukkumaan :D

Miehet teki jätkänkynttilät ja lapset polttelivat sädetikkuja. Mini kyseli ihmeissään ja vähän kypsänäkin, miksei meille osteta koskaan pommeja. Oliskin muuten kiva jos järkättäis joku yleinen ilotulitus vähän aiemmin illalla, niin vois lähteä lasten kanssa tsiigaamaan. Tänä vuonna ei toki järjestetty ollenkaan, mutta joskus sitten, kun voi taas kokoontua. Tuleekohan sitä aikaa enää? Meille ei osteta pommeja, koska kerran kävi vähän isompi haaveri, jota en halua toistaa.

Vuosi 2020 on nyt haudattu historian kirjoihin ja aivan hyvä niin. Aion lähipäivinä aloittaa kuvakirjan teon ja siinä tulee samalla käytyä koko vuosi läpi. Toivon, että sieltä löytyy kivoja juttuja muisteltavaksi. Koko vuosi meni vähän.. hmm.. no, siinähän se meni selviytyessä päivästä toiseen ja tuntuu, että jotenkin huonosti muistan mitä meidän päivät ja viikot sisälsi.

Tämä vuosi on alkanut hissukseen kolmella vapaapäivällä. Tänään alkaa arki mun duunien osalta. Tytöt saa lomailla vielä muutaman päivän ja lähtevät mummun luo kylään. Oon ihan tyytyväinen, että päästään taas jonkinlaiseen normaalirytmiin. Väsy on aikamoinen just nyt, mutta toivon, että se johtuu vain migreenistä ja toivon, että migreeni hellittää kohta.

Tervetuloa vuosi 2021. Please be good!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Hyvää & parempaa Uuttavuotta! ❤️

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3