perjantai 29. tammikuuta 2021

Nimi

Ihanaa, että on perjantai! Tein tänään lyhyen etäpäivän, koska duunia on tällä viikolla ollut vähän vähemmän ja koitan vähentää plussatunteja aina, kun pystyn. Välillä stressaan jos en saakaan plussia pidettyä sunnitellusti pois. Huhhuh! Siellähän ne pysyy jemmassa ja säästyy jollekin muulle päivälle, joten aivan turha stressin aihe tuokin. Kaiken kaikkiaan vuosi on onneksi alkanut rennommissa merkeissä, kuin mihin edellinen päättyi ja tuntuu, että oon nyt matkalla oikeaan suuntaan. Kuormitus ja stressi on vähentynyt ja vaikkei mikään tietenkään silmänräpäyksessä tapahdu, oon hyvin toiveikas, että kyllä tää tästä taas iloksi muuttuu. Nyt jo tuntuu, että alan palailla omaksi itsekseni pikkuhiljaa. Tietysti tiedän, että aaltoilua tulee, mutta koitetaan nekin tyrskyt ottaa vastaan ja hoitaa tilanteen mukaan.

Tälle viikonlopulle on suunitelmissa, ei babyprooffaamista, vaan puppyprooffaamista :D Suunnitelmissa on siis saada koti sille mallille, että pentu voi viikon päästä muuttaa. Matot varastoon ja tyttöjen huoneet siistiksi. Meillä ei oo koskaan koirat olleet häkissä, mutta tällä kertaa aiotaan tehdä jonkinlainen pentuaitaus, jossa Saimi (Kyllä, we have a name ladies and gentlemen!) saa olla silloin, kun ollaan pois kotoa. Oon suunnitellut, että yritän aluksi lähteä mahdollisimman myöhään aamuisin duuniin niin, että yksinoloaika olisi vain tunnin-pari ennen, kuin tytöt pääsee koulusta.

Nimeä pennulle ollaan mietitty jo pidempään. Ykstoistavee ehdotti Aimi ja se oli mun mielestäni ihana. Mister A ja mini ei oikein lämmenneet ja jotenkin nimestä muodostui Saimi. Kivasti se mun mielestä passaa nyt niin, että ollaan Saimin kanssa S-joukkuetta, kun kaikki muut on A-tiimissä. Muita nimiä ollaan palloteltu, mutta mikään ei tuntunu Saimia kivemmalta. Mini ei tosin oo oikein tyytyväinen. Sen mielestä Saimi on outo nimi ja olisi halunnut mielummin Mintun. Sekin on kiva mun mielestä, mutta enemmistön äänillä 3-1 Saimi voitti. Lupasin, että mini saa valita toisen nimen :D Toivon, että se valitsee Armintytär. Saimi Armintytär. Ihana <3 Ja siis kyllä, tottakai koirallakin pitää olla toinen nimi :D

Tytöt lähtee mumman luo yökylään lauantaina nyt kun vielä malttavat mennä. Voi olla, että viihtyvät aika tiiviisti kotona seuraavat viikot. Ihan kiva, että menevät niin tulee vähän vaihtelua. Mulla on jalka vielä sillä mallilla, että kävelylenkit ei suju edelleenkään ja viikonloppuisin varsinkin huomaa, että niin monet jutut, mitä haluaisi tehdä vaatii sen, että pystyisi kävellä vähän pidempään, kuin autoon ja sieltä sisälle. Kyllä se pikkuhiljaa paremmaksi menee ja toivonkin, että pääsen ensi viikolla ohjaamaan muutakin, kuin huoltavia tunteja töissä. Aika pitkäksi venähti niin pieneltä tuntunut juttu, kun kolme viikkoa tässä jo menty jalkapuolena.


Kivaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3