maanantai 26. lokakuuta 2020

Parempaa


Maanantai. Vettä sataa ja on vitsin harmaata. Kuvat EI ole tältä päivältä :) Mister A lähti töihin ja minä heitin tytöt autolla kouluun ettei tarvi kaatosateessa kävellä. Mulla on ohjelmassa imurointia ja ruuanlaittoa ennen duunia, mutta jämähdin hetkeksi tähän koneen ääreen. 

Kulunut viikonloppu oli hyvä. Tosi hyvä. Olo on vähän pöllähtänyt ja tuntuu, että kestää hetken aikaa sulattaa. Ulkoiltiin upeassa säässä kaupungissa ja mökillä ja extempore Halloween-juhlat osoittautui hitiksi. Sain mahtavaa tunnustusta töissä ja mister A:n kanssa pidettiin kunnon parisuhderetriitti; käytiin läpi asioita, jotka on hiertäneet meidän välillä. Arjessa on hiton vaikea keskustella ja selvittää asioita, kun asutaan näin pienessä talossa. Tytöt on aina vieressä ja illallakin ne kuulee omiin huoneisiin kaikki mitä puhutaan. Nyt jauhettiin oikein urakalla ja tytöt sai samalla viettää aikaa serkkupoikien kanssa pitkästä aikaa. 

Huuuuuhhuijakkaa!! On tämä elämä kyllä aikamoista. Totean saman, kuin edellisen postauksen lopussa... Toivon, että tämä viikonloppu on nyt käännekohta helpompaan. Aluehallintovirastokin lupasi tänä aamuna, että saadaan duunissa nostaa ryhmäliikunnan osallistujamäärää. Maltillisesti toki, mutta nostaa kuitenkin. Ainakin nyt hetkeksi. Yes! Nyt imuria kauniiseen käteen ja liikkeelle.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Niin hyvä kuulla ja voi tota kalastajaa <3.

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin totta, että arjessa se oikea puhuminen on haastavaa. Seinillä on niin kauan korvat, kun lapset on sisällä ja paikalla, löydäppä siinä sitten oikea paikka ja aika purkaa vähän mieltä toiselle.
  Mutta ihan oon kyllä samaa mieltä, on tämä elämä aikamoista, toivottavasti sateet jäisi vähän vähemmälle ja enemmän aurinkoa, piristäisi kummasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko kyllä kelpais nyt just :) Rentoa syksyä teidän poppoolle!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3