keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Tilanne


Viikko takana tätä vuotta. Tänään heräilin koko aamuyön siihen, että tuulee ihan hitsisti. Pelkään, että kymppiveen ratsastus perutaan. Olis eka kerta heppailua joululoman jälkeen ja ihan vähän innoissaan sitä täällä odotellaan. Uusi kypärä on valmiina ja kaikki muutenkin laitettu kondikseen. Toivotaan, että myrsky hellittää ja typy pääsee ratsaille. 

Arki alkoi aivan kivasti. Tytöillä oli ollut hyvä päivä koulussa ja mister A:kaan ei oikein hermona ollut työpäivän jälkeen :D Koko kolmikko on saanut lomailla pari viikkoa ja pääsevät nyt (ehkä) levänneenä aloittamaan kevätkauden. Mulla ei ollut pidempää lomaa, mutta on nää välipäivät aina niin kivat.. vähän poikkeaa arjesta ja aina joku vapaapäivä siellä täällä. Ihan mukavaa, että tämäkin viikko on nyt nelipäiväinen. Eilinen duunipäivä sujui mukavasti ja tuntui, että tiistaijumppakin kulki kevyemmin.

Oli muuten vähän paljon porukkaa tunneilla eilen. Salin seinät vaan pullisteli. Vannotin jengiä pitämään huolen siitä, että tilanne on sama vielä huhtikuussakin :) Kotosalla ollaan laitettu visusti konvehtirasioiden kannet kiinni. Jotenkin tänä jouluna suklaa ei edes maistunut niin hyvältä kuin joskus, mutta silti piti napsia. Nyt sitte vaan tomaattia napsimiseen hei! Herkut piti laittaa tauolle, mutta tipatonta ei tarvi erikseen pitää, koska 99,9% mun vuodestani on aina tipaton. Käytiinkin tossa lauantaina kamujen kanssa dinnerillä ja tasattiin Prosecco. Maanantaina käytiin kamun kanssa treenamassa. Sain jotenkin tosi paljon virtaa, kun sain viettää vähän aikaa omien ystävien kanssa. Mister A:kin on mennyt enemmän omia juttujaan ja kyllä se tekee hyvää.

Tilanne vuonna 2020 siis ihan jees tähän mennessä! Ekojen päivien migreenikin loistaa poissaolollaan. Sää sais vähän parantua. Lumi ja pieni pakkanen ei haittais ollenkaan. Seuraavasta lomasta ei oo vielä tietoa. En vielä tiedä haluanko pitää keväällä pidemmän pätkän vai jätänkö kaikki neljä viikkoa kesälle. Kaksi vapaapäivää sovin tyttöjen hiihtoloman loppuun ja pääsiäisenä on ne neljä päivää. Saas nähdä mitä keksitään.

Terkuin,
Sannis

2 kommenttia:

 1. Täälläkin salit pullistelee uuden vuoden lupauksen tehneitä ja vaikka toki toivon, että kaikki onnistuisi lupauksissaan, niin itsekkäästi on kyllä pakko myöntää, että ihan vähän myös odotan, että rivit taas harvenee ja mahtuu paremmin tekemään :).

  Kivan seesteiseltä kuulostaa teidän alkuvuosi. Mulla on vähän samat fiilikset, kun olen tässä tehnyt muutaman pikku muutoksen tekemisiini, että tulis vähän jotain uutta mielenkiintoa ja toisaalta taas väljyyttä elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen verran vois toki rauhoittua tilanne, että kaikki halukkaat mahtuis tunnille :)
   Kyllä se vuodenvaihde aina jonkinlainen stoppi vanhalla ja alku uudelle mun mielestä on. Aina yleensä tarttuu mukaan just joku pieni muutos.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3