lauantai 12. tammikuuta 2019

Good


Ensimmäinen ihan kunnollinen ja kokonainen arkiviikko takana. Oon suunnitellut jumppia ihan hulluna. Ohjasin omien tuntien lisäksi pari tuuraussettiä ja kaikilla tunneilla fiilis oli super. Tammikuu näytti voimansa ja räjäytti potin heti alkaessaan. Sali oli ihan täynnä melkein jokaisella tunnilla ja tuntuu, että omatkin energiat on kohdillaan. Ihan mahtavaa!

Jumppien lisäksi oon tehnyt lyhyitä ja rauhallisia kävelylenkkejä. Talvi on niin upea taas ja kameraan onkin tallentunut ainoastaan sinisiä hetkiä ja salaperäisiä maisemia. Oon koittanut pitää kalenteria mahdollisimman väljänä niiltä osin, kuin se on mahdollista. Yritän tänä(kin) vuonna opetella etten voi edes kivoja juttuja sopia niin paljon, ettei palautumisaikaa jää yhtään.

Eilen pääsin duunista jo yhden paikkeilla ja tehtiin minin kanssa ruokaostokset siinä kotimatkalla. Illalla käytiin moikkaamassa kavereita. Nyt ei viikonlopulle oo sen kummempaa mietittynä, kuin tänään ysiveen Taidekoulu. Minin lupasin viedä sillä välin luistelemaan. Mister A:n kanssa päästiin viime viikonloppuna elokuviin ja vielä siellä menis parikin leffaa, jotka haluaisin nähdä. Saas nähdä onnistuuko.

Kuinkas muiden vuosi on lähtenyt käyntiin?
Sannis

P.S. Ilmoitin minin kouluun. How weird is that??
P.P.S. Oudointahan siinä oli ehkä se, että tein sen ensimmäisenä mahdollisena päivänä. En viime tipassa :D

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3