sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Startti


Tammikuu on käynnistynyt hyvällä fiiliksellä, vaikkakin mini on ollut kipeä koko viimeisen viikon. Saatiin onneksi sairaanhoitaja kotikäynnille toissapäivänä ja korvatulehdus alkaa lääkekuurin myötä hellittää. Viime yö saatiin jo nukuttua. Useampi yö oli katkonaisia ja tottakai väsy ja migreeni vähän sen takia vaivailee, mutta niistä huolimatta on ihan hyvä boogie. Syksy oli niin kamalan raskas, mutta nyt vuoden alkaessa tuntuu mieli jo kevyemmältä.

Joulun jälkeen vapaapäivät on olleet vain yksittäisiä, koska oon lauantai-aamutkin viettänyt töissä, mutta jotenkin on saanut levättyä ja nollattua päätä kuitenkin. Ollaan otettu hyvin rauhallisesti ja vietetty lähes kaikki vapaa-aika vain omalla porukalla. Ehkä minin flunssa tuli nyt siinä mielessä sopivaan kohtaan, että kaipasinkin kotona oloa, ihan rauhassa ilman sen kummempia hötkyilyjä. Eilen vaihdoin yökkärit päälle, kun tulin jumpasta. Klo 14 iltapäivällä :D Jossain vaiheessa heitin siihen toppikset päälle ja tein pienen kävelylenkin, mutta muuten en ihan hirveän kauas sohvan ympäristöstä poistunut. Oikein kauaa en yleensä vetelehtimistä jaksa, mutta nyt se on ollut enemmän, kuin tarpeen. Loppuvuodesta alkoi fiilikset olla sitä luokkaa, että mennään kovaa päin seinää jos ei jarrut pelaa sitä ennen. Onneksi nykyään tunnistaa merkit jo paremmin ja tietää, että on pakko himmata ennen kuin on liian myöhäistä. Toki tässä kotosallakin kaiken aikaa pyykkikone ja tiskikone pyörii, mutta jotenkin on siitäkin ollut hyvä fiilis. Ihanaa, että ehtii siivota ja järjestellä paikkoja, kun välillä sekin jää arjen jalkoihin.

Kuvia ei oo tänä vuonna siunaantunut vielä juuri ollenkaan ja some onkin ollut hyvin hiljainen verrattuna normaaliin postaustahtiin. Kaiken suhteen ollut nyt siis vähän iisimpää. Semmonen loiva lasku ja aivan hyvä startti vuoteen 2019.

Koitetaan pitää hommat hanskassa ja langat käsissä taas seuraavat 359 päivää :)
Sannis

2 kommenttia:

 1. Harmi minin korvatulehdusta, mutta muuten kuulosta kivan lunkilta meiningiltä. Ja onneksi meillä kumminkin on ne koneet, jotka niitä pyykkejä ja tiskejä pyörittää. Ja vesikin tulee hanasta ja sillai. (Välillä aina mietin mun lapsuusaikaistani mumman perusarkea pohjanmaalla. Saattaa vähän taivaasta käsin hymyillä näille nykyajan "ruuhkavuosille" :)).

  Semppiä ja hyvää mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tais ennen mennä someaika vähän muissa hommissa. Ei tainnu olla ihan niin paljoa aikaa miettiä liikaa kaikkea (turhuuksia) niinku nykyään. Maailma muuttuu ja me sen mukana.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3