keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Aamut


Tänään on keskiviikko. Maanantaina ja tiistaina kävin kävelyllä ennen duunia. Ajattelin tehdä tänään samoin. Tällä viikolla mulla on keskiviikkoon asti iltatöitä. Se tuntuu aina pitkältä... kolmena päivänä peräkkäin tulla vasta illalla kotiin. Onneksi maanantaina pääsin jo ennen seiskaa ja loppuviikosta otetaan vähän takaisin päin, kun teen lyhyttä aamuvuoroa. Duunit kulkee nyt superhyvin. Oon saanut boogieni takaisin ihan paskan loppuvuoden jälkeen ja oon niin onnellinen, että saan jumpata...että voin jumpata. 

Kuvasin aamukävelyilläni kännykkäkameralla Vaasan erilaiset aamut. Molempina päivinä fiilis oli siisti. Toisena auringonnousu aivan salpasi hengen ja toisena mahtava sumuinen, vähän mystinen sää toi oman jännän fiiliksensä. Alkuviikon päivinä hengaillaan pitkät duunipätkät sisällä ja tuntuu, että tuo pieni raitisilma-annos on ihan elintärkeä ja tosi ratkaiseva jaksamisen kannalta. Kyllä se niin kuulkaa on, että ihminen tarvii ilmaa, että jaksaa. Ei ne pelkät jumpat riitä, vaikka niin toivoisinkin :D

No niin.. ei kuulkaa auta. Pylly ylös sohvalta ja liikkeelle. Mini nukkuu vielä ja pitäis saada se jollain ilveellä hereille. Eskari alkaa ysiltä ja kello on 8.11. Pitäisköhän muuten aivan ottaa kamera tänä aamuna mukaan käpyttelylle.. hmm.. 

Kivaa keskiviikkoa sulle! Mulla on hyvä fiilis. Toivottavasti sulla myös!
Sannis


8 kommenttia:

 1. Kiitos ihan hyvät on fiilikset täälläkin ja kävelylle aion itsekin kohta suunnistaa. Minä puolestani tykkäsin iltavuoroista silloin kun olin vielä työelämässä. Rakastan nimittäin rauhallisia aamuja. Asia on tietysti eri silloin kun kotona on vielä pieniä lapsia. Silloin on kivampi kun saa olla illalla kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. tykkään kans rauhallisista aamuista ja oon onnellinen ettei mun koskaan tarvi mennä seiskaksi töihin. Monta iltaa vaan peräkkäin on niin harmillista just lasten kannalta, jotka menee kuitenkin jo aamulla kouluun ja eskariin. Toisaaltam en koskaan jaksaisi tehdä pelkkää aamuhukiakaan, joten kyllä tää on aivan hyvä näin :)

   Poista
 2. Kaunista ja jotenkin mystistä! Oli upea sumu eilen!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosiaan jännä se sumu. Yleensä sumu vähän pelottaa, mutta nyt oli ennemminkin just tosi mystistä :)

   Poista
 3. Mä olen yökukkuja, mutta lasten takia aamut alkaa silloin kun ne alkaa. Kuvia räpsin minäkin täällä aamuhämärissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ennen kans yökukkuja. Nyt yritän päästä ajoissa nukkumaan, koska tykkään herätä aikaisin. En tokikaan jaksa aikaisin lähteä mihinkään vaan haluaisin istua sohvalla ja juoda kahvia pitkät tovit :)

   Poista
 4. Tykkäsin tästä, kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kirjoittaa jotain tosi hyvällä fiiliksellä sen jälkeen, kun tuntuu että on rämpinyt suossa ikuisuuden.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3