lauantai 25. elokuuta 2018

Syksy


Syksy on pyörähtänyt käyntiin varsin kiireisissä merkeissä ja aivan epätoivo on meinannut jo välillä iskeä, kun kaikenlaista hommaa on ollut joka päivälle aamusta yöhön saakka. Kivoja juttuja toki suurimmaksi osaksi, mutta you know.. liika on liikaa. Myös todella outoja viboja on välillä ollut ilmoilla tässä meidän lähiympyrässä ja mulla on ihan tunteet solmussa, mutta kyllä kai tää tästä taas helpottaa.

Eskari on alkanut ihan loistavasti! Mini oli ekoista päivistä lähtien ihan ihan kotonaan, vaikka paikka oli uusi ja 99% ihmisistä oli uusia. Ihan innoissaan täällä aamulla lähdetään eskariin ja uusi paras ystäväkin on jo löytynyt. Hermannin kanssa alkoi synkata heti ekana päivänä ja se oli sitä myöden selvä.

Kolmasluokkalaisen koulu tuntuu kans rullaavan vanhaan tapaan, no problemos! Vähän on toki puhuttanut pelottavat kiertoviestit ja eilen kyselin, mahtaako kaveripiirissä jengi pelata pelottavia pelejä. Niin mutsia tämä maailman meno välillä huolettaa, kun ohjelmat ja pelit muuttuu vain raaempaan ja pelottavampaan suuntaan koko ajan. Onneksi ysivee on sen verran arka ettei ihan heti lähde noita pahimpia tsiigailemaan. Vähän meinasi tossa aiemmin tämä viime viikkojen kiireralli vaikuttaa herkkään typyyn ja parit kunnon takut on takuttu viikonloppuina, mutta tällä viikolla on ollut aikaa omille puuhille enemmän ja homma tuntuu palautuneen normiuomiinsa.

Hyvällä mielellä lähtee siis myös koululainen meiltä aamuisin ja toki kaverin kanssa kävellen, vaikka vettä sataisi. Ennen kyllä lähti herkästi mun kyydillä, mutta alkaa olla jo toinen ääni kellossa. Yhtenä aamuna menin perässä kuivien vaatteiden kanssa, koska heti ysiveen lähdön jälkeen alkoi sataa. Koulun pihalla huhuilin typyä, että tarttisko se kuivia vaatteita. "Äitiiiiii! Et voi olla tosissas!!??!" Selvääää, nolomutsi muistaa ens kerralla pysyä himassa kuivien housujensa kanssa :D

Kaiken kiireen keskellä on ehditty hillopuuhiin. Tänä vuonna ei saatu vadelmia hilloksi asti, mutta omenaa on sitäkin enemmän ilmaantunut naapureilta. Hillovastaavana on toiminut mister A mun ollessa duunissa, mutta eilen ehdin vihdoin minäkin ottaa illan ihan iisisti kotosalla. Tulin kotiin jo aikaisin iltapäivällä, mutta pari tuntia jouduin vielä viettää duunien parissa etänä. Ehdittiin kuitenkin minin kanssa pilkkoa melkein parikymmentä litraa omenoita ja mehuakin keiteltiin ekaa kertaa karviaisista. Nyt tässä tsiigailen ympärilleni ja pakko tulla siihen tulokseen, että mun eilinen pikaimurointi ja pikalattianpesu ei paljoa tilannetta auttaneet. Oh my, mikä kaaos!!

Taidan siis vähän hissukseen laitella tavaroita paikoilleen. Saarikautta ei tällä kertaa päätetä. Ei olla sitä tänä vuonna oikein aloitettukaan eikä millään nyt voimat riittäis mihinkään mökkihommiin. Aiotaan pyöriä viikonloppu tässä kotiympyröissä. Tai no, ainakaan kymmentä kilsaa kauemmas ei lähdetä :D

Kuinkas teidän muiden syksy on alkanut?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Kiva ku teidän tytöillä alkanu hyvin. Yks meidän P:n vanha hoitokaveri aloittanut kans saman eskarin teidän minin kanssa. Mini olikin viime viikolla radio-ohjattavineen yhtä aikaa meidän kanssa siinä pikku leikkipuistossa hetken :)
  Meillä alkas nyt päiväkoti ja kyllä on ollut väsynyttä ja takkuista menoa tämä viikko. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä taas! Pikkuhiljaa :)
   Tsemppiä!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3