tiistai 7. elokuuta 2018

Saturday


Meidän lauantai näytti tämänmoiselta. Ihana sää! Vihdoinkin mulle sopivan lämmin eikä tukahduttavan kuuma. Aamupäivä vietettiin uimarannalla ja illalla pyöräiltiin festeille. Ollaan siis mister A:n kanssa käyty jopa kahdet festit nyt peräkkäisinä viikonloppuina. Aikamoisia festarihaukkoja ;D Vähän oli sunnuntaina havaittavissa jopa morkkista, koska rahanmeno.

Vaasan Puskaradio Facebookissa on täynnä moitteita näistäkin juhlista. Vaasan Puskaradio on täynnä moitteita ja *askaa kaikesta mahdollisesta. Miten jengi jaksaa? Usein samat tyypit aukoo päätänsä. No, sinnehän ei munkaan tarvitse mennä lukemaan ja homma on omalta osalta ratkaistu sillä tavalla. 

Kallistahan noillakin kekkereillä oli taas munkin mielestäni joo eikä esiintyjät olleet päivän kuumimpia. Me mennään silti varmasti joka vuosi ihan vain, koska ollaan  aina menty, koska täällä järjestetään ja koska mun mielestä nää vähän jo menneet esiintyjät on jotenkin ihania ja nostalgisia. Semmosia, joita ei enää välttämättä missään muualla näkisi. Joka kerta meillä on ollut tosi kivaa ja hei..koska Elisa-Stadionilla on sisävessat! Mukavasti muutenkin nuo järjestelyt toimi, ainakin mun katsantokannastani.

**********

Blogin yksityiseksi muuttaminen koki pienen vastaiskun, kun selvisi ettei suljetun blogin määrätty lukijamäärä riitäkään. Positiivinen ongelma siis. Ihanaa, että ootte siellä ja jaksatte lukea. Mun täytyy nyt vähän pähkäillä, kuinka tämän homman toteuttaisi. Kuitenkin haluan, että jokainen joka oikeasti tahtoo lukea, pääsee lukemaan. Minimoimisen tarve tuli kuitenkin nyt tosi vahvana ja sen myötä poistuin Vida Vaasa - sekä Slow- ryhmistä. Niissä ei mua tai mun julkaisuja siis enää näy ihan vain siksi, että aikansa kaikkea. Ei vain ehdi joka soppaan sen lusikkansa kanssa. Vaasalaisia vaikuttajakamuja toivottavasti tapaan edelleen, koska siellä on ihan mahtavaa porukkaa. Mitään dramatiikkaa ei siis tässä mun downshiftaamisessani ole, ainoastaan halu priorisoida omaa aikaa ja voimavaroja.

Nyt on pakko ottaa pieni tauko pähkäilystä. Vajaan tunnin päästä on tulossa minin eskarista Sari kotikäynnille ja epäilen, että olis suotavaa, että tuleva eskarilainen olis hereillä.. epäilen.. :D

Kivaa tiistaita!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Ehdin jo säikähtää, että meinaat ihan kokonaan lopettaa kirjoittamisen. Mun elämästä olis sitä myöten tullut paljon köyhempää, mutta onneksi huoli oli turha <3.

  Ja siis joo. Ehkä olis tosiaan ihan kiva, että eskarilainen olis hereillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei.. kyllä mä kirjoittelen. Jotenkin tuli nyt vain vahvasti semmonen olo, että suljettu olis parempi. Tänne ei toki onneksi oo mitään inhottavia kommentteja tms. ilmaantunut, mutta silti..päivä päivältä sitä jotenkin ymmärtää enemmän, että kaikki ihmiset ei haluakaan aina hyvää. Olis kiva, että näitäkin juttuja pääsis katsomaan vain ne, jotka pystyy oman sähköpostiosoitteensa mulle antamaan. Olin aika varma, että säännöllisiä lukijoita on enää kourallinen, mutta olikin nyt niin, että tuo sadan lukijan maksimi oli liian pieni. Mahtava homma, mutta hitsin vitsi.. mitenköhän tämän nyt toteuttaisi?!

   Kiitos Annukka, kun jaksat kommentoida. Täällä on kommentit niin vähissä, että siksikin jotenkin ajattelin, että lukijat on kaikonneet.

   Poista
 2. Itse en enää Vaasassa asu, mutta perhe asuu vielä ja muistelin just että aiemmin Vaasassa ei ehkä niin paljon tapahtunu verrattuna joihinki muihin kaupunkeihin, joten kiva että siellä järjestetään enemmän häppeninkiä! :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin oon täällä aina Sannis,mut kännykällä kommentointi on niin hankalaa ettei tuu kommentoitua. Mut luen kaikki sun jutut aina ja oot mun mielestä maailman paras bloggari ja myös ihminen. -Napatatti

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3