lauantai 4. elokuuta 2018

Jeppis


Tämän(kin) vuoden Pietarsaaren reissu tehtiin vähän extempore. Yhtenä vähän tylsänä kesälomapäivänä päätettiin pakata kamat kasaan ja ajella Jeppikseen. Fäboda ja Fantasea kuuluu joka kesä meidän ohjelmistoon ja tällä kertaa lähdettiin matkaan vain omalla porukalla.

Fantaseassa uimaan oli pakko hypätä mutsin ja faijankin, koska #helvetinhiki Tämän kesän paras hashtag. En tiedä, kuka sen alunperin keksi, mutta häpeämättömästi käytän :D Tytöthän olis viihtyneet pärskimässä vaikka koko päivän. Syömiset tuntui vähän kallistuneen viime vuodesta, mutta sisäänpääsy oli aina vain yhtä edullinen. Perhelippu 25€. Pelattiin myös perinteiset minigolfit, mutta tällä kertaa kuumuus tuntui ylivoimaiselta ja jouduttiin jättää kierros kesken.

Fäbodaan oli tullut vähän uudistusta ja nyt pääsee pyörätuolillakin tsiigailemaan maisemia. Aika hieno juttu! Kuumuus se oli kallioillakin aikamoinen, vaikka kuvittelin että tuulisi vähän viileämmin. Aika nopsa kierros jouduttiin tekemään ja jätskitkin suli aivan silmissä. Ysivee on meistä se, joka parhaiten näitä helteitä kestää. Meille muille alkas jo tossa vaiheessa olemaan vähän liikaa.

Ootteko käyneet Fantaseassa tai Fäbodassa?
Sannis

3 kommenttia:

  1. En ole kuullutkaan tuosta uimapaikasta! Ensi kesän suunnitelmiin siis :)

    VastaaPoista
  2. Ei olla käyty..täytynee ensi kesänä muistaa!

    VastaaPoista
  3. Fantaseassa kannattaa kyllä käydä. Kiva, pieni paikka <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3