perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kesäkuu


Kesäkuun eka. Eilinen kirvoitti jo vähän Facebook-avautumista. Kesälomarahoista lähti 300 egeä suoraan hammaslääkärin taskuun ja torstaimigreeni kiristi hermoja siinä iltapäivästä, kun piti kiireellä lähteä viemään yhtä synttäreille ja yhtä koulun kevätjuhlaan. Kevätjuhlan "vähän" kuuma ja tunkkainen ilma ei auttanut migreenihommiin ollenkaan Tosi outoa ettei auttanut!? :D ja oli pakko ysiveen esiintymisen jälkeen hipsiä pihalle puhaltamaan. 

NO, hyvällä mallillahan tää alkaa jo olemaan. Tänään vielä singahdellaan, mutta vain iltapäivään saakka. Illalla sitte varmaan jotain sorahommia ja imurin varteen. Tai sitte lähdetäänkin jätskille ja unohdetaan kaikki duunit :D Mister A siinä alkoi jo eilen vähän ottaa lapiota käteen vielä kasilta illalla, mutta mun oli pakko lepuuttaa hermoja kipeää koipea.

Kello alkaa olla jo ihan liikaa. Pitäis kovaa jo laittaa kamoja valmiiksi päivää varten. Tässä sitä vaan istutaan. Mini nukkuu ja ysiveekään ei näytä siltä, että ihan just olis mihinkään lähdössä. Onhan tässä vielä puoli tuntia aikaa :D Nyt äkkiä smoothiet huiviin ja matkaan! Siihen mun FB-avautumiseen tulleiden kommenttien mukaan, en mä ihan ainut oo, jolla on vähän kiirettä pukannut viime päivinä. Mites teillä? Alkaako olla jo päättäjäiset ja muut hommat paketissa?

Kivaa weekendiä!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Oi kuullostaa niin tutulta, sellastakin minuuttiaikataulua olleet viimepäivät, pian se ehkä vähän helpottaa paitsi että alkaa futisleirit ja uimakoulut, siihen vielä futistreenit ja cheerleader..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin.. aika menoa vielä sitte kesäkin :) Meillä ei oo vielä mitään kesäharrastuksia ja nautin kyllä nyt tästä.. niin kauan, kuin voin :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3