maanantai 18. kesäkuuta 2018

Weekend


EF Vaasan kesäjuhlat juhlittiin perjantaina ja voi morjens, että oli hauskaa. Festivillassa oltiin tokaa vuotta putkeen ja eiköhän me kuulkaa tehdä tästä perinne :D Festareilla järjestelyt toimi taas vimpan päälle ja meillä on niin mieletön jengi, että kyllähän tossa kuulkaa kelpaa vähän kesäjuhlia.

Ennen juhlia tehtiin kivat treenit yhdessä ja sen jälkeen suunnattiin bilepaikalle. Mä raukka oon aina ihan pihalla uusimmasta musiikista, mutta fanitan kyllä JVG:tä, joka veti huippuhyvällä fiiliksellä illan viimeisen keikan. Jukka Poikakin oli tosi kiva yllätys. Aika rennonletkee tyyppi :)


Oltiin jo kauan sitten sovittu, että tytöt on koko viikonlopun mummun luona, joten hengailtiin kaksistaan mister A:n kanssa. Lauantaina ei ollut huono olo, mutta väsytti sen verran, että tiesi olleensa kotona vasta kahden paikkeilla yöllä. Tehtiin pieni fillarilenkki ja käytiin kannustamassa Wasa Royalsia.


Alkuillasta avattiin telkkari ja pötköteltiin soffalla. Vähän jouduin itelleni selittää, että voihan sitä joskus istua sohvalla, vaikka aurinko paistaakin ulkona. Kun Greyn Anatomia alkoi kyllästyttää, lähdettiin ajelulle Raippaluotoon. Juotiin kahvit, käytiin kävelyllä ilta-auringossa ja ajeltiin kotiin.


Sunnuntaina juotiin aamukahvit rauhassa ja sen jälkeen lähdettiin mökille tyttöjä hakemaan. Playa del Sundom oli taas "vähän" lämpimämpi, kuin osasi odottaa ja aivan helteessä pelailtiin hetken pingistä ja heiteltiin tikkaa. Ihana kesä!

Erittäin onnistunut viikonloppu takana. Viime aikojen stressin ja kiireen jälkeen akkujen lataus tuli tosiaankin tarpeeseen ja oli ihan mahtavaa, että saatiin viettää mister A:n kanssa kaksin aikaa. Kyllä se vain niin on, että pitkässä suhteessa pitää oikeasti välillä pysähtyä ja muistaa, että se toinenkin on olemassa. Arjen kiireessä mennään välillä niin kauas toisistamme. Pitää muistaa ottaa välimatka kiinni, ennenkuin se venähtää liian pitkäksi.

Viime yönä näin unta karhusta. Karhuemosta, joka etsii vihaisena poikasiaan. Ihan pientä neuroottisuutta ehkä havaittavissa tyttöjen poissaolon jälkeen maybe? Oon mä kyllä aika (ressi)muikkeli. Huhhuh :D

Kivaa tätä viikkoa! Tällä viikolla mulla alkaa kuulkaa loma. Aikamoista!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Selvästi hyvä viikonloppu takana.

  Ressitöntä lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö tästä päästä pian lomamoodiin :)
   Kivaa kesää sinne kans!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3