perjantai 8. kesäkuuta 2018

Kesäkelit


Saapa nähdä tuleeko vielä rantakelejä tänä kesänä. Ei viime viikonloppunakaan enää uikkareilla Mansikkasaaressa tarjennut, mutta eilen piti illalla laittaa hanskat käteen, että pystyi tekemään pienen fillarilenkin. Alkaa olla normaalimmat Suomen kesäkelit :D

Nyt näyttää aurinko paistavan. Ei vieläkään kunnollisia yöunia mulle eikä Batmanille. Supersiitepölykausi saa minin heräämään joka yö. Käsiä kutittaa, jalkoja kutittaa, nokka on tukossa. Huh! Eilen koitin tehdä pienen treenin..ei mitään jaloille, koska vasen koipi ei oo parantunut kunnolla. Vähän selkää, vähän hartioita. Alkoi oksettaa. Pitäis vissiin nukkua välillä, että vois treenatakin. Huhhuh!

Vähän tahmeilla mennään siis, mutta parempi boogie kuitenkin jo, kuin alkuviikosta. Tänään on kiireinen päivä. Töitä aamulla, kampaaja siinä välissä, töitä illalla. Wasa Royals pelaa Kaarlen kentällä kauden ensimmäisen ulkopelin ja me aiotaan olla EF Vaasa - muikkeleiden kanssa mestoilla. Vähän lapsille ilmapalloja ja muuta kivaa. Toivotaan ettei tuu sade.

Kivaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3