maanantai 4. kesäkuuta 2018

Koulunpäättäjäiset

Meidän koulunpäättäjäisviikonloppu näytti tältä ->


Ihan näistä kuvista ei nyt käy ilmi se, että kaikilla oli hermo "vähän" huonossa kunnossa, ainaskin lauantaina. Ihan just ja just ollaan vielä kaikki kavereita :D Saatiin, kuin saatiinkin kuitenkin viikonlopun aikana tasattua sorakuorma pihaan, haettua tokaluokkalaisen erinomainen todistus, täydennettyä tarvittavia juttuja kesävaatekaappeihin, ostettua yksi vauvalahja ja siivottua molempien tyttöjen vaatekaapit.

Pääsin hierojalle. Käytiin fiilistelemässä ilmaista YleXPop-konserttia torilla. Syötiin aamusmoothiet rannalla. Grillattiin kavereiden luona. Tehtiin fillarilenkki. Syötiin mansikoita. Käytiin dinnerillä leikkimökissä. Väritettiin.

Nyt tyttöjen kesälomapäivä number one. Mulla ja mister A:lla vielä kolmen viikon loppukiri.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Voih, oon herkkulakossa ja tajusin just että voin tehdä smoothieta. :D Eihän se oo herkkua jos syö marjoja, hedelmiä ja jugurttia. :)

  Mekin käytiin kippaamassa tänään vihdoin vauvalahja postiin. Ko. henkilö syntyi helmikuun alussa reilusti ennen aikojaan ja me saatiin tietää hänen syntymästään vasta maaliskuun lopussa. Jouduin hommaamaan eilen isompaa vaatetta, kun pääsiäisenä ostetut oli jääneet jo pieneksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Smoothieta kehiin ja kaikki ihanat mansikat ja systeemit sinne vaan :)

   Oi ei.... meni uusiksi ny koko homma sitte! Mekään ei olla saatu vielä lahjaa vietyä, vaikka baby on seuraavassa talossa. Kiirettä pukkaa hei :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3