torstai 14. kesäkuuta 2018

Bucket list


Mulla on ollut blogin luonnosteksteissä jo tosi kauan tämä postaus ja siinä on lukenut kaksi lausetta ->

Matkusta Kanadaan
Matkusta New Yorkiin, Kaliforniaan, Nevadaan, Reykjavikiin, Dubliniin, Skotlantiin ja Maltalle.

Mitään muuta en oo mun toivelistaani, unelmakarttaan keksinyt. Onko se nyt sitten hyvä vai huono ettei oo sen kummempia unelmia? Joskus mietin, onko tylsää etten keksi matkustamisen lisäksi mitään villiä? Pitäiskö olla kunnianhimoisempi ja haaveilla siitä, tästä ja tuosta?


Jotenkin en ehkä oo sen tyyppinen ihminen, joka haaveilee kovin paljoa. Oon enemmän keskittynyt selviytymään tästä hetkestä, päivästä toiseen ja viikosta seuraavaan ;D Oikeasti.. koen, että mulla on se mitä tarvitsen enkä tiedä, mistä vielä haaveilisin. No joo, haaveilen joskus toki siitä, että saisin yhtäkkiä kasan rahaa, ison lottovoiton ja voisin ostaa unelmatalon, tytöille kaikki aina ihan vimpan päälle ja käydä joka kuukausi kampaajalla, mutta ihan oikea haavehan se ei ole. Pitäis ehkä alkaa ensin lottoamaan ja sitten miettiä asiaa uudelleen.

Mun bucket listilla on siis vain matkoja. Ja aion edelleenkin laittaa kaikki liikenevät lanttini siihen, että näen mahdollisimman monta paikkaa kotimaassa ja ulkomailla. Aika paljon lantteja saakin olla, koska eniten haluan matkustaa koko perheen kanssa. Puolet edullisempaa olis mennä mister A:n kanssa kaksistaan, mutta mä kyllä pidän meidän tytöistä niin kovasti, että haluan rehata ne reissuille mukaan :D 

Ensimmäinen kohta listasta toteutuu ihan pian ja monen vuoden odotuksen jälkeen päästään Kanadaan. Estat, Etat ja muut matkustusasiakirjat alkaa olla kunnossa ja lähtö lähenee. Jännittää jo ja on ihan sairaan siistiä!!

Mitä teidän bucket listissa lukee?
Sannis 

2 kommenttia:

 1. Mullekaan ei ikinä tullu edes mieleenkään lähteä ukkelin kanssa kaksin reissuun, vaan tärkeintä oli, että ollaan koossa koko perhe, koska kyllähän kaikki on ansainneet lomakivaa yhtälailla. Sitäpaitsi olisin varmaan vaan perillä keskittynyt ikävöimään poikia ja miettimään, miten niillä menee..

  Huippua, että lähdette sinne Kanadaan. Tulee varmasti mieliinpainuva matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei me mihinkään pitempään reissuun ilman tyttöjä lähdetä. Joku viikonlopun kaupunkipyrähdys on eri asia ja voidaan käydä kerran vuodessa pari yötä jossain kaksin, mitta tommoset viikon ja kahden reissut ehdottomasti koko porukalla. Niin kauan, kuin tytöt vielä lähtee mukaan :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3