tiistai 2. huhtikuuta 2024

Aprillipäivä

Sukkasunnuntai meni suunnitelmien mukaisesti ensin mummun luona ja sitten salilla. Mummun luona käytiin koko porukalla. Salitreeneistä mister A jäi kotiin, koska tahtoi saada vaunun fiksaushommia eteenpäin. Me treenattiin tyttöjen kanssa kolmestaan ja siinä, kun alkulämmiteltiin juoksumatoilla, mulle iski yhtäkkiä ihan valtava ylpeyden puuska. Kattelin vaan kun molemmat juoksi vierekkäin pitkän pätkän ja mietin ihmeissäni, miten mulla voi olla noin mahtavat lapset ja koska ne on ehtineet kasvaa noin isoiksi.

Treenattiin hyvä tovi erilaisia juttuja jaloille ja vielä vähän vatsahommaa loppuun. Tarkoitus oli tulla seuraavana päivänä uudelleen yläkroppatreenille, mutta minin kädet olikin yön jälkeen sen verran surkeassa kunnossa, etten luvannutkaan lähteä. Ajattelin, että painojen hiertäminen ei nyt just oo paras mahdollinen juttu, kun iho sormista olikin yhtäkkiä aivan rikki.

Aamulla kun huomattiin käsien tilanne, se jotenkin vaikutti meihin kaikkiin; kirjoittajaan, mister A:han ja miniin. Minillä on ollut jo merkkejä tulehduksesta ihossa ja nyt kun homma oli yhdessä yössä taas mennyt merkittäväksi pahemmaksi, alkoi selkeästi kaikkia vähän kiristää. Viimeisestä antibioottikuurista on vain puoli vuotta ja nyt näytti, että ollaan taas kuurin tarpeessa. Huoh! Lääkärireissua pukkaa huomiselle. Saa nähdä ny.

Loppuviimein aprillipäivä sujui kuitenkin kivasti. Mister A:n ja Saimin kanssa käytiin ystävien luona brunssilla ja tytöt sai olla hetken keskenään rauhassa kotona. Sen jälkeen ajeltiin koko porukka mumman eli anopin luo dinnerille ja iltaa istumaan. Illalla ehdittiin vielä ihan rauhassa tsiigailla telkkaria.

Aprillipäivän ilta ei sujunut ihan yhtä hyvän kuin päivä. Minillä on viime aikoina ollut vähän ongelmia nukahtaa niiden öiden jälkeen, kun on ollut yökylässä. Tällä kertaa mökiltä kotiutumisen jälkeinen yö meni hyvin, mutta toinen yö kotona olikin ihan katastrofi. Uni ei meinannut tulla millään minille ja ite taas olin niin poikki, että nukahtelin monta kertaa. Nukahtelun välissä lohduttelin miniä, joka välillä pötkötteli meidän sängyssä ja välillä omassaan. Välillä koitti lukea kirjaa ja loppuviimein annoin jo luvan katsella ohjelmaakin, että saisi vähän ajatuksia muualle. Siinä vaiheessa oli jo monta tuntia yrittänyt saada unta. 

Vielä puoli kahdeltakaan ei typy nukkunut, kun kävin vessareissulla. Aamulla viistoistaveekin kertoi, että oli pariin otteeseen käynyt minin huoneessa lohduttelemassa. Toi on kyllä niin kamalaa, kun ei tuu uni ja joutuu valvoa tyyliin koko yön. Hyvin harvoin meillä enää kukaan valvoo öisin, mutta tämä setti on minillä ollut nyt muutaman kerran viimeisen vuoden (?) aikana. Huh, toivotaan että tänään tulee illalla uni. 

Pääsiäinen oli kaiken kaikkiaan mukava, mutta ehkä vähän turhan nopsasti meni. Vielä olisi voinut yhden päivän olla vapailla. Kuvia ei tullut otettua, kuin pari. Postauksen kuva on tietysti lauantailta mökiltä.

Nyt on lyhyt viikko edessä ja viikonloppuna kirjoittajalla ja minillä on edessä pieni Helsingin retki. Viistoistaveen kanssa kun on käyty muutaman kerran, niin nyt on minin vuoro. Ihan kiva lähteä pienelle reissulle ja jännää lähteä kahdestaan. Mini ei kuulemma malta odottaa. Ite jännitän, että jompikumpi ehtii saada vielä flunssan, mutta toivotaanpa että ei.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3