perjantai 19. huhtikuuta 2024

Vauhdikasta


Takana on aikamoisen vauhdikkaita viikkoja. Normihommien lisäksi on ollut kaikenlaista extraa. Suurin osa toki kivoja juttuja, mutta nyt tuntuu kuitenkin siltä, että kun viikonloppu koittaa, taidan ottaa aika rauhallisesti. Porras- ja salitreeni on sovittu, mutta muuten mennään iisimmin. Kotona haluaisin tehdä vähän kevätsiivoja sekä ulkona, että sisällä, joten jotain sellaista pientä voisi olla luvassa seuraaville päiville.

Viime viikonloppuna kävin kuvaamassa ristiäiset ja vihkimisen. Aina silloin tällöin tulee kyselyjä  juhlakuvauksista ja oon niistä todella imarreltu. Useimmiten kuitenkin kieltäydyn kunniasta, koska viime vuosina voimavarat ei oo olleet parhaalla mahdollisella tasolla. Kuvauskeikat on tuntuneet liian suurelta rutistukselta. Nyt on kuitenkin omat voimat alkaneet muutaman hankalamman vuoden jälkeen palailla ja loppuviimein otin tämän kuvauksen mielelläni vastaan.

Juhlat oli tosi kivat; rennot ja lämpimät ja kuviakin saatiin aivan kiva määrä albumiin. Yllätyin kuinka vähän jännitin keikkaa etukäteen eikä migreenikään vaivannut ennen eikä jälkeen. Sekin taitaa kertoa siitä, että olot alkaa lähennellä normaalia. Viime vuosina oon jännittänyt kohtuuttoman paljon kaikenlaisia isompia, mutta myös pienempiä juttuja ja migreeniä on ollut tosi paljon. Nyt viime aikoina migreeni on vieraillut harvemmin. Ihan aktiivisesti oon jo pidempään tehnyt toimenpiteitä saadakseni uupumusta (tai mitä lie) väistymään enkä tiedä johtuuko paremmat voimavarat vähemmästä migreenistä vai toisinpäin, mutta paremmalla mallilla ollaan joka tapauksessa ja se tuntuu ihanalta.

Tänään paistaa aurinko. Lämmintä ei taida olla luvassa vielä pitkään aikaan, mutta katuja on jo harjattu hiekoitushiekasta ja sileät, puhtaat tiet tuntuu ihanilta. Saimilla on juoksuaika ja on ollut vähän vaisu jo monta päivää, mutta pahin tuntuu onneksi menneen ohi. Nyt neiti makoilee eteisessä ja taitaa jo odottaa, että mutsi irtoaisi tästä tietokoneen ääreltä lenkille. Työtkin alkaa jo pian, joten kylläpä se taitaa olla aika lähteä liikenteeseen.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3