lauantai 2. syyskuuta 2023

Tilannekatsaus


Helsingin reissun kamut ei oo onneksi sairastuneet, mutta miniin neljätoistaveen tauti tarttui täällä kotona. Tosi kova kurkkukipu ja oksentelu oli tämän flunssan pahimmat oireet. Mahtoiko olla koronaa? Minillä oli myös kuumetta, mutta pahin homma kesti onneksi vain pari päivää. Neljätoistaveekin tuntui paranevan nopeasti, mutta kolmen koulupäivän jälkeen tuli eilen kotiin ihan nuhaisena ja tuntuu, että tauti löi vähän uudelleen päälle. Yskä on aika kova ja olotilakin nuutunut. 

Nyt on lauantai. Ite tein eilen etäpäivän ja olin minin kanssa kotosalla. Nämä sairaspäivien etäpäivät ei sovi mulle. Ei sitten millään tavalla. Sata kertaa mielummin lähtisin töihin. Olin kotona keskiviikon ja mini oli tosi huonossa kunnossa. Ahdisti aivan jo, kun ei voinut mitenkään auttaa. Kurkku oli tosi kipeä ja olo huono. Illalla lensi oksennus monta kertaa.

Mister A:n vuoro oli hoitaa sairastupaa torstaina ja minillä alkoi olo jo onneksi parantua. Kirjoittajan huki kotipäivälle oli tosiaan taas eilen, koska mister A:lla oli kriittisempi päivä duunissa ja itsellä taas kertyi torstaille jo reilusti tunteja. Paljon duunia oli vielä perjantaillekin, mutta onneksi niitä saa hyvin tehtyä, kun minikin on jo niin iso, että puuhailee omiaan. Alkoi olla jo vointikin sen verran parempi, että tuli mukaan heilumaan, kun harjoittelin uutta jumppaa maanantaille. Vähän pitää aina toppuutella, että ottaisi iisimmin, kun ei oo kuitenkaan vielä kunnolla parantunut.

Nyt otellaan viikonloppu iisisti ja toivotaan, että päästään kaikki maanantaina kouluun ja töihin. Meillä alkaa duunissa syksyn ryhmäliikunta-aikataulu ja on aina tosi harmillista jos joutuu kauden alkuun olla poissa. Kirjoittajalla ei toki ainakaan tähän mennessä oo mitään flunssan oireita ollut ilmoilla, joten toivotaan, että hyppää yli tällä kertaa. Naisten keskuksessa on myös 1v-synttäriviikko tulossa, joten ihan olis riittävästi töitä kyllä.

Mister A on tänään töissä ja me aloitellaan tässä hitaasti likkojen kanssa. Saimin kanssa täytyy nyt ihan ensin lähteä aamupissalle. Sillä ei tosin näytä olevan mikään kiire, koska ulkona on märkää ja sateista. Mini olis tahtonut lähteä vaunulla, mutta kovaa sadetta vaan luvataan ja neljätoistavee ei oo niin innoissaan, koska ei oo ihan lyönnissä. Koitetaan jos ensi viikonloppuna vihdoinkin onnistuisi. Siihen on tässä nyt tähdätty jo kuutisen viikkoa.

Kuvat on kesän vaunureissulta Kotkasta. Ne on odottaneet luonnoksissa sitä päivää, kun on sanottavaa, mutta ei kuvia. Se päivä on näköjään tänään. Kivaa viikonloppua kaikille! Pysykäähän terveinä. Koulusta tuli viesti, etteivät mee nyt eteenpäin missään aineessa, koska poissaolijoita on niin paljon. Aikamoisella rytinällä tuntuu siis tämä syksy alkavan! Tsemppiä!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3