torstai 25. toukokuuta 2023

Reittisuunnitelmia

Edellisessä postauksessa tiistaina povasin sadepäivää. Sitä ei kuitenkaan tullut, vaan saatiin aurinkoa. Nyt kello on 6.16 torstaiaamuna ja tänäänkin näyttää sateiselta. Saa nähdä kuinka käy, kun päivä valkenee. Heräsin taas kolmen jälkeen miettimään työasioita. Sitä en ymmärrä, että miksi ihmeessä. Ei oo syytä stressata, mutta joku tässä nyt saa heräilemään keskellä yötä turhan usein nykyään. Muutenhan tämä menis.. onhan mulla tässä koneella kaikenlaista hommaa, mutta kun neljän tunnin yöunien jälkeen tulee aina migreeni ja sehän pilaa sitten kaikki.

Eilen hoksattiin, että lomahan alkaa jo vähän reilun viikon päästä. Taitaisi olla aika tehdä vähän jonkinlaista alustavaa reittisuunnitelmaa ensimmäiselle lähdölle. Vähän himmentää lähtöintoa se, että neljätoistavee oli aika nihkeänä, kun asiaa eilen mietittiin. Ite lähtö ei kuulemma haittaa, mutta se, että matkassa pitäisi olla melkein viikko.. se on kuulemma ärsyttävää. Koitin siinä nyt sitten sanoa, että ei tää oo mikään etelänreissu, josta pääsee kotiin vain sovitulla lennolla. Mehän voidaan ajella kotiin päin heti, kun alkaa siltä tuntua. Vähän itse asiassa itseäkin mietityttää kuinka meidän käy. Tytöt ei nimittäin tällä hetkellä juurikaan tule toimeen keskenään. Meillä on aina ennen tapeltu hyvin vähän, mutta nyt ärsyttää joka ikinen asia mitä toinen tekee tai sanoo.

Kymppivee haluaa Tykkimäelle ja neljätoistavee haluaa kiipeilypuistoon. Näyttäis Tykkimäellä olevan huvipuistohommien lisäksi myös jotain seikkailupuiston tyyppistä. Koirankin saisi ottaa joukkoon. Ollaan tässä nyt arvottu lähdetäänkö Kouvolan suuntaan vai pääkaupunkiseudulle moikkaamaan kamuja, mutta kyllä se nyt taitaa vaakakuppi Kouvolaan kääntyä. Vähän huonosti tuntuu olevan leirintämahiksia lähempänä pääkaupunkiseutua. Sinne on ehkä paras lähteä jollain muulla konstilla sitten myöhemmin. 

Vielä en oo päässyt aloittamaan terassiaamukahveja. Aika kylmää on vielä aamuisin ollut. Ja mulla on myös nykyään aina semmonen pikkukaveri tuolla terassilla, joka täräjää vieressä pallon kanssa kaiken aikaa. Että en tiedä, kuinka rauhassa sitä kahvia saisi hörpppiä. Toki kaveri on myös aamu-unista sorttia, joten saattaa olla, että aikaisin aamulla ei leikkijöitä näkyisikään. Aina muulloin olis kyllä takapihalle hinkumassa ja koko ajan on kaikki tyynytkin tassunjäljissä :)

Sannis  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3