maanantai 29. toukokuuta 2023

Ystäviä ja höpöttelyä

Viikonloppu oli vauhdikas. Perjantai oli vapaapäivä ja lauantai työpäivä. Perjantaina kävin lounaalla ystävien kanssa ja sen jälkeen kampaajalla. Viimeisestä kampaajakerrasta on vierähtänyt yhtäkkiä vuosi. Näköjään jo perinne, että kesälomarahoista raaskii laittaa omatkin hiukset kuntoon :D Iltapäivän hengailin tyttöjen kanssa ja illalla käytiin vielä kävelyllä ystävän ja Saimin kanssa.

Lauantaina lähdettiin molemmat mister A:n kanssa töihin ja tytöt jäi Saimin kanssa kotiin. Töissä oli kiva, vauhdikas päivä. Naisten keskuksella järkättiin Bodybalance 100-juhlaohjelma ja samassa rakennuksessa oleva RTV järjesti kesäpäivän, jossa oltiin myös mukana.

Iltapäivästä saatiin ystäväperhe kylään. Grillailtiin ja istuskeltiin ulkona useampi tunti. Aurinko paistoi, mutta sää oli kyllä aikamoisen viileä. Sai siinä hakea jo villasukkia jalkaan kovastikin, kun päivä kääntyi iltaan. Miehet käväisi lasten kanssa läheisessä skeittipuistossa ja me mutsit saatiin juoruta rauhassa. Loppuviimein mini sai vielä yökyläkaverinkin. Taisivat tytöt olla viimeisenä vielä hereillä kikattelemassa minin huoneessa, kun meillä muilla jo uni voitti.

Sunnuntaina siistin vähän kodinhoitohuoneeseen kerääntynyttä pyykkikuormaa ja käytiin mummun luona. Mun mummuni on pitkästi päälle yhdeksänkymmentä ja asustelee vieläkin itekseen. Vähän alkaa meno olla horjuvaa, mutta vielä keittelee kahvit ja oli pessyt ikkunoitakin. Faija sekä mun setäni oli myös lähteneet kaffille, joten samalla vaihdettiin kaikkien kuulumiset.

Sunnuntainakin saatiin ystäviä kylään. Syötiin iltapalaksi tonnikalapiirakat ja pannarit ja käytiin läpi päivän polttavat jutut. Viime aikoina kaveritreffejä on ollut vähemmän, joten oli kyllä kiva, että viikonloppu oli täynnä ihmisiä ja höpöttelyä.  Yöt sain nukuttua ihan ookoo hyvin, joten eiköhän sitä lepoakin tullut jonkin verran, vaikka paljon hommaa olikin.

Tänään alkava viimeinen kouluviikko on perinteisesti vähän hässäkkää. On erilaisia aikatauluja ja on kaikenlaista extraa. Mister A heittää tänään Minin kaverin synttäreille ja minä haen illalla jumpan jälkeen. Huomenna kirjoittaja pääsee vähän paremmalle dinnerille, koska töissä on aihetta juhlaan. Keskiviikkona on Minillä kampaaja ja torstaina kevätjuhla. Mister A hoitaa tällä kertaa kevätjuhlan, koska se menee päällekäin jumpan kanssa, johon ei löydy tuuraajaa. Neljätoistaveellä on hammaslääkäri tiistaina ja ties mitä spesiaalihommia koulussa. Pyysin tänään selvittämään vähän tarkennusta aikatauluihin, että tiedetään missä pitää olla ja mihin aikaan. Ratsastamaan aikovat kaverinsa kanssa ilmeisesti torstaina. Perjantaina on sitten neljätoistaveen ja mummun salipäivä. 

Kirjoittajalla on perjantai jo vapaapäivä. Neljä työpäivää siis tälle viikolle ja aika paljon on vielä hommaa ennen kesälomaa. Neljätoistavee on lähtenyt kouluun ja mister A töihin. Mini vielä nukkua posottaa, koska menee maanantaisin kymmeneksi. Me taidetaan nyt lähteä Saimin kanssa kävelylle ja laitetaan jumppamusat luureihin. Takana on pieni jumppatauko ja illalla on luvassa uusi Kiinteytys-tunti.

Kuvat ei ole tältä viikonlopulta, vaikka eilen pikkupiirakoita paistelinkin. Nämä näpsyt on otettu kuun alkupuolella, kun isäpuoleni oli ostanut leivokset äitienpäivän kunniaksi jo vähän etukäteen. Menneeltä viikonlopulta taisi jäädä kuvasaldo nollaan taas. Pitääpä vähän skarpata :D

Mukavaa viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Onko jommallekummalle keskukselle tulossa bodysteppiä jossain vaiheessa? Tätä kysymystä ei tarvi miettiä aamuneljältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joo, tätä ei ny pähkäilty keskellä yötä. Meillä on ollut Bodystep molemmissa keskuksissa eikä se harmillisesti vetänyt riittävästi porukkaa kummassakaan paikassa. Myllykadulla ollaan useamman kauden tuskailtu, että se pitäisi lopettaa, mutta ei olla maltettu. Nyt stten kun vihdoin tehtiin päätös, että jätetään se pois, tuli ilmoitus, että laji muuttuu takaisin entiseen suuntaansa. Tarkoittaa siis sitä, että että vähän helpottuu, joka taas varmasti tois lisää porukkaa tunnille. Olispa tämä kerrottu, kun pari kuukautta sitten irtisanottiin lisenssi. Joudutaan ehkä ottaa uudelleen BS-asia pöydälle :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3