torstai 18. toukokuuta 2023

Matalalentoa

Toukokuu on jo pitkällä. Kirjoittajalla on ollut haasteita monella elämän osa-alueella koko vuoden ja aika matalalentoa on menty jo pidempään. Toisaalta taas on myös asioita, jotka on selkiytyneet ja asioita, joihin oon löytänyt pitkään toivottuja muutoksia. Tiheä sairastelutahti, tyttöjen kasvaminen, työstressi ja Mister A:n entistä pidemmät työpäivät on tuoneet elämän jonkinlaisen murroksen eteen. Oon kääntynyt enemmän sisäänpäin ja yrittänyt löytää itseni sekä suunnan, mihin haluan nyt kulkea. Blogi ja somekanavat on hiljentyneet, kun en oo tahtonut tai jaksanut jakaa kovin paljoa. 

Viime aikoina en oo varsinaisesti osannut nauttia olostani paljonkaan, mutta nyt huomaan, että tänäkin vuonna terassin herääminen eloon tekee mut onnelliseksi. Istuin siellä äsken sohvan nurkassa ilta-auringon paistaessa, kun mister A grillaili iltapalaa. Tytöt puuhasteli omiaan ja Saimi kuskasi palloa heiteltäväksi. Yhtäkkiä tunsin hyvän olon tuulahduksen, joka on ollut kadoksissa jo pidempään. 

Kuvien oton aikaan aamupäivällä oli harmaata, mutta illaksi selkeni. Montaa kukkaa en oo vielä uskaltanut ulos ostaa, koska oon pelännyt öiden kylmyyttä. Vähän lisää kodikkuutta kaipaan terassille, joten aion kyllä hakea pari lisää. Aina ajattelen, että ostan valkoista, mutta jostain syystä usein päädyn siniseen tai lilaan. Tänä vuonna saa luultavasti kelvata ostoamppelit. Yleensä oon siirtänyt kukat näistä muovisista johonkin omasta mielestä kivempaan ruukkuun, mutta tällä kertaa en taida viitsiä. Aion seuraavat viikot ja kuukaudet mennä siitä, mistä aita ei oo vain kaikista matalin, vaan ehkä jopa siitä, missä se on kaatunut maahan.

Onkohan siellä ruudun takana vielä joku?
Sannis

12 kommenttia:

 1. Hei, hyvä että annoit itsellesi luvan ottaa rennosti 🤗 Nautit vain terassilla auringosta ja tulevasta kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin koitetaan tehdä! Rentoa ja aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 2. Täällä ollaan menossa mukana! Tsemppiä Sannis <3 Varmasti outoa, kun on yhtäkkiä "omaa aikaa" ja ihmettelee, mitä sillä tekis.. Pala kerrallaan, onneksi tulee kesä ja loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun oot siellä! On tää kyllä tosi outoa. En olis ikinä uskonut edes :D

   Poista
 3. Täällä ollaan. Joka päivä katon onko tullut uutta tekstiä. 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Viime aikoina on kyllä ollut pitkiä odotuksia. Nyt vähän sormet syyhyäis valokuvaamaan, mutta en oikein vielä tiedä, että mitä sitä kuvaisi :)

   Poista
 4. Mäkin oon käynyt kurkkimassa useasti onko uusia juttuja. Tsemppiä ja ihanaa kesää 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kesää sinnekin! Ja kiva, että käyt kurkkimassa <3

   Poista
 5. Moi, minä myös käyn usein kurkkimassa onko uutta tekstiä tullut. Tykkään sinun tavasta kirjoittaa, välillä tuntuu kuin lukisi kirjaa, jonka teksti loppuu kesken :-) Toivon sulle kaikkea hyvää; jospa palaset löytäisivät paikkansa ja kuva alkaisi muodostua. Ja toivon tietysti myös, että se valokin taas pikkuhiljaa löytyisi. Kiitos, kun kirjoitat ja jaat ajatuksiasi ja fiiliksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kivasti kirjoitettu. Kiitos <3 Sinne myös hyvää viikkoa ja kesän odotusta. Vaikka.. ei kai tässä enää tarvi odotella, eiköhän se kesä oo jo täällä :)

   Poista
 6. Kyllä täällä aina vilkuillaan. Oot ollu mielessä parikin kertaa ja miettinyt että toivottavasti kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä porskutellaan eteenpäin :) Hyvää viikonloppua koko teidän poppoolle <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3