sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Rinteessä

Eilen, lauantaina sää oli tosi kiva. Mister A oli töissä ja me aloiteltiin tyttöjen ja ystävän kanssa päivä vähän paremmalla aamiaisella. Aamiaisen jälkeen jatkettiin kamun kanssa LYKKElle Bodybalance-tunnille ja tunnin jälkeen ajelin hakemaan kyytiin kolmetoistaveen sekä yhden serkkupojista. Suunnaksi otettiin  Öjberget. 

Serkku ei ollut koskaan lasketellut, joten aloitettiin välinevuokraamon kautta harjoittelurinteestä. Kolmetoistavee viiletti jo itekseen isompaan mäkeen eikä siinä tuntia kauempaa mennyt, kun serkkupoika lähti perässä. Kirjoittajaa jännitti ensimmäinen lasku isosta mäestä ihan hitsisti. Pelkäsin, että palautan kotiin yhden kappaleen lapsia, jolla on jalka poikki tai jotain muuta vastaavaa. Onneksi pelko oli turha ja kaikki meni hyvin. Vauhti pysyi ohjeiden mukaan maltillisena ja kolmetoistavee oli tosi hyvä apu, kun laski aina hetken matkaa alas ja odotti, että serkkunen pääsee samaan kohtaan ennen kuin jatkoi matkaa.

Tämä oli toinen kerta tälle talvelle, kun oltiin tässä meidän oman kaupungin keskuksessa laskettelemassa monen vuoden tauon jälkeen. Rinteet on olleet tosi hyvässä kunnossa molemmilla kerroilla eikä hissilipun hintakaan oo paha. 2h 13€ ja 3,5h tais olla 16€. Ekalla kerralla pitää maksaa myös snowcard, jonka hinta on 3,5€.


Eniten laskettelusta on meillä innostunut kolmetoistavee, mikä on ihan superkiva juttu. Teinin ei tuu oltua ulkona liikaa ja liikkuminenkin jää helposti vähän vähälle, joten oon kyllä tosi tyytyväinen, että tämä oli semmonen juttu joka kiinnostaa. Ostettiin viime talvena Pyhältä mimmille kaikki laskukamppeet, joten nyt ei tarvi vuokraamoissa kuluttaa aikaa. Suunnitelmissa on tänä talvena koluta vähän näitä meidän lähellä olevia laskettelukeskuksia ja tsiigailla miltä ne nykyään näyttää.

Tänään ei oo kuitenkaan laskettelua ohjelmassa. Mini on vähän flunssainen, mutta lähti iskän kanssa talliin puuhastelemaan. Kolmetoistavee häärää omiaan omassa huoneessaan. Minä kävin Saimin kanssa ulkona ja siivosin vaatekaapin. Iltapäivästä ohjelmassa on dinneri ja konsertti ystävän kanssa.

Mukavaa sunnuntaita!
Sannis 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3