torstai 10. maaliskuuta 2022

Höpinää

Hei, hyvää tätä päivää! Naistenpäivä oli ja meni! En pysy mukana näissä, kun kaiken aikaa on joku korvapuustipäivä :D Vitsi, että eilen väsytti. Saakelin korona! Tuntui, että kroppa painoi tonnin enkä vain meinannut jaksaa nousta sängystä. Migreenikin on toki vaivaillut muutamana päivänä enkä enää tiedä mikä oire liittyy mihinkin. Ja onko tuon niin väliäkään? Yritän nyt selviytyä tästä viikosta ja ensi viikolla on loma. Jännästi aaltoilee olotila. Samaa oon kuullut muiltakin koronan jälkeen. Yhtenä päivänä on ihan normaali olo ja sitten kahtena seuraavana taas ihan tööt.

Eilen mini sanoi: "Tiesithän sä äiti, että ei sun tarttis herätä silloin, kun me lähdetään kouluun." Tuli jotenkin hyvä mieli.. että ehkä tytöt hoksaa, että vaikka saisin nukkua, haluan mielummin olla lähettämässä ja/tai saattamassa kouluun. Ei mun oikeasti tulisi mieleenkään nukkua, kun tytöt on lähdössä. Se tuntuis vähän hassulta. Eri asia jos olisin ollut yön töissä tms. Varsinkin niinä päivinä, kun oon iltaan asti töissä töissä, en ehtisi nähdä tyttöjä paljon ollenkaan jos kuorsaisin aamulla myöhään.

Tänään olis jumppa. Joogan ja sisäpyöräilyn jo vedin tällä viikolla, mutta eniten mietityttää tämä Kiinteytys-tunti. Sisäpyöräilykin on rankka, mutta sen myös pystyy tehdä vähän kevennetysti. Toki kevennän siinä missä voin myös tämän päivän tunnilla, mutta saa nähdä miltä tuntuu. Toissapäiväinen spinnaaminen tuntui hyvältä, mutta sitten eilen aamulla painoi keuhkoissa. Ei kovaa eikä koko päivää, mutta painoi kuitenkin. Ärsyttävää!

Mini täällä odottaa ihan hulluna Pyhän reissua. Olis pakannutkin jo eilen jos en olisi toppuutellut. Ite vähän mietin matkaa, joka on ihan hiton pitkä, mutta muuten kyllä lähden innoissani. Pitäiskin oikein kirjoittaa vähän listaa, mitä tarvitaan mukaan ja ideoida, mitä voidaan ottaa evääksi. Otetaan ruokatermarit taas käyttöön ettei tarvi Saimia odotuttaa autossa ruokailun ajan.

Ei mitään asiaa tänään(kään). Höpinää vaan :D
Terkkuja,
Sannis

2 kommenttia:

  1. Loma kuulostaa ihanalta. Ja erityisesti se, että lähdette pohjoiseen, joka olis niiiiin mun haaveena myös.

    Koita nyt jotenkin olla rasittamatta kroppaa ja keuhkoja liikaa. Oon kuullut moniltakin kavereilta, että vaikka olis itse se tauti mennyt vähän niinkuin toisella kädellä ilman isompia oireita, niin sen jälkeen on kuitenkin pallopelit sun muut ottaneet keuhkoista.

    Teidän tytöt osaa niin hienotunteisesti sanoa asiat ja varmaan tuo sama lause, jossain kohtaa saattaa tarkoittaa sitä, että tytöt oikeasti toivoo, että nukkuisit :). Tai vaikka et nukkuisikaan (mahdotonta se oliskin), niin kuitenkin sitä että lähtevät ihan mielellään itsekseen kouluun. Voin olla väärässä, mutta tuli vaan mieleen ajat, kun itse olin kateellinen kaikille, joilla ei ollut ketään kotona, kun päästiin koulusta. Meillä oli aina (äitipuoli ainakin) ja olisin niin toivonut, että mullakin olis ollut kaulassa avain niinkuin muilla. Joskin mielellään Abloy, eikä sellainen vanhanaikainen suuri kolho niinkuin meidän kodin oveen silloin sopi :D.

    Toivottelen ihan superkivaa ja huolivapaata lomaa teille <3. Ihan kaikesta, mitä maailmassa nyt on meneillään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3
    Joo, mulla meni justiinkin noin..että oireet on ollut lieviä, mutta ne ei meinaa hellittää. On kyllä ärsyttävää! Otan nyt kuitenkin takapakkia treenien aloituksessa, kun kyllä se vähän turhan paljon tuntuu. Todella vaikea etukäteen tietää, koska voi lähteä. Montakohan kertaa saa kokeilla vielä ja todeta, että ei sittenkään.

    Täytyypä kysyä tytöiltä, olisko kiva lähteä itekseen. Iltapäivällä saavat kyllä olla itekseen ja keskenään useampana päivänä viikossa. Onneksi mummu ja mumma auttaa, niin ei tarvi joa päivä olla :)

    Tsemppiä sinne kans kaikkiin tilanteisiin. On tää aikamoista!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3