maanantai 17. toukokuuta 2021

Kesän tuntua


Hellou! Mitäs kuuluu? Tänne ei sen kummempia. Pihassa on vähän puuhailtu ja eipä paljon muuta. Viime viikolla saatiin jo pari lämmintä päivää niin, että toisena oli meidän pihassa jo liian kuuma :D Nappasin lähikaupasta pari kassillista orvokkeja terassille niin tuli vähän kesän tuntua. Mister A rakensi uuden säilytyslaatikon rikkimenneen tilalle ja Saimille on tehty aitaa, että saa pitää takapihan ovea auki.

Migreeni kesti kymmenen päivää ja kun se hellitti, on ollut jotenkin plääh-olotila. Luulis, että olis aivan yli siistiä, mutta sen sijaan oon jotenkin turhautunut ja vetelä. Kymmenen kipupäivää tokikin vie voimat aika tehokkaasti, joten eiköhän tämä tästä ala iloksi muuttua, kun saa vähän palautua ja voimat alkaa taas löytyä.

Huomaan, että oon useampana päivänä ajatellut ihan tosissani, että oon ihan vitsi koko muija. Ja nimenomaan noilla sanoilla. Aika vaarallisia ajatuksia, mutta sitä se migreeni teettää. Kun koko ajan ilmaantuu joku uusi vaiva tai kipu johonkin, niin aika turhaksi alkaa itsensä tuntea. Koitan toki taistella noita ajatuksia vastaan kaikin voimin, muttamutta.. sais sitä voimaa nyt tosiaan olla vähän enemmän.

Tänään otetaan seuraava steppi taistelussa migreeninpaskaa vastaan ja käyn otattamassa hormonikierukan pois. Perhesuunnittelussa ne on olleet sitä mieltä, että se ei voi vaikuttaa asiaan, mutta oon nyt muutaman tarinan kuullut päinvastaista, joten kokeiltava on. Nyt olis muutenkin vaihdon aika, joten hulluhan sitä olis jos ei kokeilisi. Sormet ja varpaat ristiin, että auttais.

Nyt on taas viileämpi ja varjoisaa. Mini jäi tänään kotiin, koska oli kurkku kipeä aamulla. Epäilen, että johtuu allergiasta. Muuten on virkeä kyllä. Toivotaan, että allergialääke auttaa ja huomenna on taas jo koulukunnossa. Täällä pähkäillään kovaa jo kesäloman puuhia. Tytöt on molemmat menossa ekaa kertaa ever leirille jossa ollaan yötä. Kakstoistaveen leiri on kolme yötä ja minin kaksi. Mä vielä pähkäilen aloittaisinko loman viikkoa aiemmin vai myöhemmin. Mister A:lla on lomaa kesällä kolme viikkoa, mulla täydet neljä.

Kivaa tätä viikkoa!
 Sannis

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti olis apua tuosta! Voi että nuo allergioireet puhkes kyllä heti, kun lämpeni viime viikolla.. meidänkin takapiha oli heti liian kuuma kun suora auringonpaiste :D vois se lämpö silti palata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivon todellakin että auttaa! Ja kyllä, mielummin nyt just vähän lämpöä, kuin sadetta ja märkää. Haluaisin siivota kovaa jo pihan ja terassin talven jäljiltä. On tossa nyt toki jotain jo puuhattu, mutta olis ny vielä hommaa :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3