maanantai 24. toukokuuta 2021

Perushommia


Maanantai taas. Nopsasti menee. Koululaisilla duunia enää pari viikkoa. Meidän perheen aikuisilla pari enemmän. Aloitan loman tänäkin vuonna kesäkuun puolivälissä. Mitään tarkempia kesälomasuunnitelmia ei meillä ole, mutta eiköhän niitä joitain ilmaannu. Koiramäen joulu peruuntui Särkänniemessä ja sinne meillä on maksetut liput, jotka on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Black Friday-tarjouksesta ostin Power Park-rannekkeet. Molemmat menot on nyt vain sellaisia, että ei oo oikein koirille tilaa. Ei silloin ostoaikaan ollut vielä tietoa, että meidän perheeseen tulee lisäystä. En millään haluaisi jättää Saimia vielä hoitoon, mutta eipä noita maksettuja lippuja viitsi käyttämättäkään jättää. Ehkä odotellaan vielä kuitenkin muutama viikko.

Viikonloppu oli kiva. Lauantaina olin heti aamusta hammaslääkärissä, mikä itsessään ei oo kivaa, mutta ihanaa, että on taas hoidettu alta pois. Hammaslääkäristä jatkoin duuniin ja sieltä kotiin ottamaan aika iisisti. Sunnuntaina työkavereita tuli aamupäivällä kylään ja vietettiin aikaa meidän pihalla ja terassilla. Lapset leikki ja maisteltiin vähän herkkuja. Oli tosi rentoa ja kivaa. Kuvan kakun teki työkaverini Eeva ja se oli superhyvää. Alkuillasta ajeltiin vielä viemään Saimia treffeille veljensä kanssa. 

Tällä viikolla ei pitäisi töissä olla mitään maata mullistavaa. Perushommia siis. Jumppaa ja sen sellaista. Kakstoistavee lähtee viikonloppuna kaverinsa kanssa pienelle islanninhevosvaellukselle. Minillä on ollut kädet surkeassa kunnossa ja joutui viime viikolla jättää ninjakoulun väliin. Tällä viikolla toivottavasti pääsee mukaan, kun on viimeinen kerta ennen kesää. Allergiat vaivailee sen verran, että tänä aamunakin oli minillä silmät paisuneet ja kipeät. Kakstoistaveellä nokka vähän tukkoinen. Saa nähdä pääsevätkö kaikkina päivinä tällä viikolla kouluun. Viime viikolla molemmat joutui olla yhden päivän kotona. 

Mukavaa viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3