torstai 13. helmikuuta 2020

True story


Meillä oli ennen aina sänky petaamatta. Paitsi tietysti silloin, kun joku tuli kylään. Sitten opetin itseni petaamaan aamuisin ja nyt ei pysty lähteä kotoa jos sänky on vinksin vonksin. Kuinkakohan tytöt sais samaan moodiin?

En haluaisi olla nuorempi. Ihmettelen aina kun joku antaa ymmärtää, että olisin vanha tai, että olisi siistiä olla nuorempi. Ehkä joku ikäkriisi iskee jossain vaiheessa, mutta vielä jaksan ihmetellä kuinka jengin mielestä nelikymppinen on toinen jalka haudassa. En myöskään haluaisi muuttaa itseäni kirurgin veitsen alla tai esim. täyteaineilla. On (liian) monta asiaa, johon en ole itsessäni tyytyväinen, mutta mitään ylimääräistä en suostu itseeni lykkäämään. Mitään vapaaehtoista leikkausta en myöskään suostu käymään läpi. En tiedä muuttuuko tilanne ja mielipide joskus, mutta nyt se on ehdoton nou kaikelle "ylimääräiselle".

Pystyn pitämään hiuksia auki hyvin harvoin. Kotona tai töissä ne yleensä ärsyttää ihan heti. Kun ne on kiinni, ne on oltava tiukasti kiinni. Jos kampaus tuntuu vähänkään epävarmalta tai löysältä, vaivaa se ihan koko ajan. Vaatteissa mulla ei saa olla mitään hörhelöitä tai röyhelöitä, koska ne tuntuu ihan urpolta. Muiden päällä ne on kauniita ja naisellisia, mulla ihan typeriä. Pitää olla selkeää, sileää ja siistiä. Kaikenlaiset kauluksetkin on vähän niin ja näin. Pitkät hihat on käärittävä tai nostettava ylös ihan aina, koska ne useimmiten häiritsee.

Käytin ennen vain ja ainoastaan mummun kutomia lapasia. En oo koskaan omistanut esim. nahkahanskoja. Nyt ostin Stadium Outletistä ohuet hanskat, joilla voi näppäillä puhelinta :)

En oo koskaan syönyt Big Mac - hampurilaista.

Kun voitelen leipiä tai riisikakkuja, haukkaan aina jokaisesta yhden palan heti, kun oon voidellut. Sitten mulla on lautasella neljä riisikakkua, joista kaikissa on hampaiden kuva.

En pidä Paula Vesalasta enkä monista muistakaan valtavirran suosikkilaulajista. Varsinkin monet uudet suomalaiset laulajat on mun mielestäni ihan outoja ja kaikilla naisilla on ihmeellinen nasaali. Esimerkiksi sitten taas Kaj on ihan loistava. Osa kappaleista ei edes olisi välttämättä niin hyviä, mutta koska sanat on niin nerokkaat, uppoaa suurin osa biiseistä ihan täysin.

Sitähän sä kysyit. Eiku... :D
Sannis

4 kommenttia:

 1. Jaa että 40- vuotias olis vanha. Ööööö ei :). Täytän ihan just 55, enkä ole ollenkaan vanha itsekään ja hyvin oon pärjännyt ilman mitään lisäaineita. Mitä nyt vähän yöllä on hiki, mutta luulen, että senkin kestää paremmin kun on tottunu hikoilemaan ihan vapaaehtoisesti. Eli povaa sulle(kin) hyvää (hikistä) tulevaisuutta :)

  VastaaPoista
 2. 😁 mä puolestaan mietin, että säilyykö kahvi lasissa yhtä kauan lämpimänä ku mukissa? En oo osannu koskaan kokeilla 🤭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä yhtään. En oikeesti juo koskaan kahvia lasista, mutta ku ei aina viitti kuvata sitä omaa samaa kahvikuppia :D :D :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3