keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

ValmistuneetEdellisviikonloppuna juhlittiin kummitytön lakkiaisia. Ajeltiin Kangasalle skoolaamaan ja vietettiin siellä yksi yö. Kangasalan keskustassa on kiva itsepalveluhotelli Kuohu, jossa ollaan yövytty ennenkin. Koirat on Kuohuun tervetulleita, mutta Saimi jäi tällä kertaa mister A:n äidin luo hoitoon niin ei tarvinnut miettiä, missä kikkurapää olisi juhlan ajan.

Viihdyttiin juhlissa monta tuntia ja sankarikin ehti lähteä jo omiin menoihinsa ennenkuin me maltettiin ajella Kuohuun. Nukuttiin yö hyvin ja seuraavana päivänä piipahdettiin Tampereella ennen kotiin lähtöä. Käveleskeltiin Tallipihassa ja Näsinpuistossa. Keskustassa syötiin vielä isommalla jengillä ennen kotiin lähtöä.

Samana keväänä kun kummitytöstä tuli ylioppilas, päätti Kolmetoistavee alakoulun. Kevätjuhla oli kyllä aikamoisen tunteikas enkä ihan turhaan varannut nenäliinoja mukaan. Koko homma herkisti jopa odotettua enemmän ja olin useamman päivän aika haikeana. Yläaste ei ollut kirjoittajalle ihan kaikista mieluisinta aikaa eikä kolmetoistaveekään sitä ainakaan vielä niin kovin innoissaan odota. Jännittää tietysti. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Mini sai kolmosluokan pakettiin ja todistus oli taas erinomaista täynnä. On nämä käteviä likkoja! Nelosluokalla onneksi opettajana jatkaa sama ope, joka on minillä ollut jo ekasta lähtien. Nyt on hetki aikaa hengähtää ennen syksyä. Ansaittu loma edessä <3

Sannis

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, ansaittua lomaa koko poppoolle <3. Toivottavasti Mister A:llakin sellainen on tai ainakin kohta koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eka viikko mulla ja mister A:lla menossa. Mulla on kaikki neljä putkeen. Aki pystyy pitää nyt kolme ja neljännen sitten ehkä ennen kuin tytöillä alkaa koulu.

   Poista
 2. Ihana kuva tytöistä! Rentouttavaa lomaa koko sakille! <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3