maanantai 3. tammikuuta 2022

Uusi vuosi

Hyvää tätä vuotta! Ihan kivasti on startannut. Oon siivoillut vähän kotona kaappeja ja laiteltiin kakstoistaveen kanssa kirpparijuttuja. Epäilin, meneekö joulun jälkeen mitään, mutta hyvin vain sai heppatyttö kerättyä rahaa kasaan kesän leiriä varten ja huoneeseenkin tuli vähän tilaa. Viime vuosina Facebook-kirppareilla myynti ei oo ollut enää yhtä helppoa, kuin joskus niiden alkuaikoina, mutta onneksi nyt meni taas kivasti.

Vuoden ensimmäisenä päivänä vietiin miniä ja kaveriansa Mäkkäriin ja leffaan. Molemmat oli saaneet Mäkkäri-lahjakortin lahjaksi ja leffalippujakin löytyi. Aika väsyneitä kaveruksia oli matkassa vuodenvaihteen valvomisen jäkeen, mutta tais siellä molemmat pysyä elokuvan ajan hereillä. Autossa kotimatkalla voitti kummallakin uni eikä illallakaan tarvinnut oikein kauaa minin sängyssä silmät auki pötkötellä.

Ollaan tälle vuodelle ehditty treffata ystäviä, jokainen erikseen ja myös koko perheellä. Ollaan käyty Saimin kanssa pentutreffeillä ja pellolla juoksemassa ja ollaan syöty ahkerasti herkkuja kaapeista pois :D Oon tehnyt duuniakin tossa pyhinä, kun epäilin, että ei riitä maanantaissa muuten tunnit sähköpostin purkamiseen ja oikeassa olin. Oon herännyt niin paljon muita aikaisemmin aamuisin, että hyvin on ollut aikaa näpytellä koneella. 

Nyt kello on 9.13. Mister A on lähtenyt töihin ja tytöt nukkuu. Näihin aikoihin käyn yleensä vähän availemassa ovia ettei mee rytmit aivan sekaisin. Saimikin makaa kyljellään täydessä unessa, mutta ehkäpä silläkin on pian tarpeita lähteä ulos. Tänään on vielä pitkä duunipäivä edessä ja ensimmäinen raskas jumppa flunssan jälkeen. Vähän ärsyttävän monta päivää tuntuu taas nuha venyvän, mutta eiköhän se tästä taas.

Let's go ja kivaa tätä viikkoa!
Sannis

4 kommenttia:

  1. No ensinnäkin: ihan mielettömän hienoja kuvia! Kyllä vaan osaa luonto olla talvella kaunis! Mutta ei se silti noin vaan siirry kuviin niinkuin sulla.

    Ja heh. Aikalailla samanmoinen vuoden aloitus täälläkin. Paits sanan "pienesti" voisi tosta kaappien siivouksesta jättää omalla kohdalla pois, koska siivosin joulukuussa 22 päivää :D ja meinasin jo hyytyä, mutta kunhan jouluna keräilin voimia, jatkoin eilen siitä ennakkoon kaikkein pahimmaksi arvaamastani eli omasta vaatekaapista. Lähti kymmeniä kiloja kelvollista tekstiiliä keräykseen ja nyt kun oon raivannut kaikkia muitakin kaappeja ihan todella rankalla kädellä (alkaen 20 vuotta vanhoista veroilmoituksista ja muusta ihan kammottavasta), niin ei kyllä tee enää yhtään mieli kattella mitään sillä silmällä, että "jos vaikka yhtäkkiä joskus tarttee". Kaikki pois vaan.

    Ja kirpparipöydänkin otin (perinteisen), jossa näyttää edelleen Pentikit sun muut tekevän kauppansa (kun halvalla myy), mutta vaatteita sinne on ihan turha viedä. Tai kirjoja. Ne tuppaa olemaan oikea riesa ja pahalta tuntuu roskiinkaan repiä.

    Mutta siis ei taas pitänyt näistä omista näin paljon jaaritella, vaan toivottaa ihan kaikkea parasta (ja sellasta ihan vaan tavallista) tähän vuoteen sulle ja koko A-tiimille <3. Olette tärkeä pala mun elämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hokasinkin että sulla oli vähän tommonen työläämpi joulukalenteri menossa. Kauhee urakka, mutta niin palkitsevaa! Mun mielestä se on ihan parasta kun saa tilaa ympärilleen ja käyttämätöntä tavaraa eteenpäin. Meillä on niin pienet tilat, että joudun karsia aika usein. Ei siis ehdi ihan hirveesti nykyään kertyä, mutta noi "tärkeät paperit" - kansiot pitäis kyllä kans käydä pitkästä aikaa läpi. Vois löytyä pari turhaakin paperia :D

      Vaatteet ei tosiaan tunnu menevän nyt ollenkaan. Ei edes lasten vaatteet. Laitoin muutaman tosi hyväkuntoisen tyttöjen takin jo aiemmin kirpparille ja nyt uudelleen, eikä ketään oo kiinnostunut. Livekirpparillakin vaatteet liikkuu kyllä tosi hissukseen. Harmi. Varsinkin housut vien usein suoraan keräykseen, kun tuntuu että niitä ei ainakaan kukaan jaksa sovitella tai sovittamatta ostaa ja lasten housuja on jotenkin hankala edes saada pysymään henkareilla siististi kirpparilla.

      Kiitos ihanista sanoista! Tuntuu ihan, kuin oltais jo vanhoja (eli tietenkin nuoria) tuttuja <3 Hyvää tätä vuotta sinnekin!

      Poista
  2. Ihania kuvia!
    Toivotaan kaikille parempaa tätä vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä!! Toki näyttää ainakin koronan suhteen jatkuvan samaa rataa. Hymy pyllyyn ny vaan :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3