maanantai 28. lokakuuta 2019

Sunday


Uusi viikko alkamassa ja rento sunnuntai takana. Ulkoiltiin, tehtiin pihahommia, otettiin iisisti ja nähtiin rakkaita. Mini jäi kamujen luo yökylään lauantaina ja sunnuntaina otettiin pieni pelituokio kymppiveen kanssa. Harvemmin se saa meiltä molemmilta vanhemmilta jakamatonta huomiota, kun kuusveellä on aina joka välissä jotakin asiaa. Pilkottiin vähän kasviksia, juustoa ja lihapullia lautasille, keitettiin glögit ja otettiin pari lautapeliä esiin. 

Tuntuu, että tuo kymppivee niin menee jo kauemmas meistä koko ajan. Ei se enää jaksa lähteä meidän mukaan joka paikkaan ja sillä on jo välillä niin omat jutut. Haikeeta. Ja toisaalta välillä raivostuttavaakin, kun pitäis saada tehdä vaan niitä just itelle kivoja hommeleita.  Sunnuntai-iltana meillä oli kymppiveellekin mielestä puuhaa ja se pakkas kimpsut ja kampsut (eli keppihevoset) onnellisena kasaan. Mutsi vei meidät syömään, koska mulla on synttärit tulossa. Sen jälkeen suunnattiin nokka kamujen luokse, jossa heppahullut sai puuhata keppareidensa kanssa. Mulla on migreeninhuuruinen viikko takana ja jonkin verran on hermoja kiristänyt tyttöjen säätö ja metelöinti, mutta glögit, juustot, piparit ja Sohvaperunat sopi täydellisesti migreenimuijankin sunnuntai-iltaan.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

P.S. Joskus ennen tyttöjen syntymää vannoin, että mun lapsillani ei sitten tuu olemaan mustat kynnen aluset. No EIPÄ! :D :D

5 kommenttia:

 1. Bongasin kuvasta Muuttuvan labyrintin, joka on meilläkin edelleen tallessa ja viime jouluna viimeksi aikuisten poikien kanssa klassikkoa pelailtiin. Ihan itse ehdottivat ja olin kyllä tyytyväinen, kun oon kuvitellut, että kaikki ne facen "laatuaikaa perheen kanssa lautapelejä pelaamalla" (siis silloin kun kyseessä on samanikäiset tyypit kuin meillä) on ihan pelkkää näytelmää, eikä oikeasti aikuisia lapsia vois vähempää kiinnostaa. (Perustan tän yhden tutun äidin facepäivitykseen, jossa just kaikki lautapelihommat oli "parhautta", mutta poikain omat päivitykset kertoi ihan muuta :)).

  Teillä näyttää niin kivan tunnelmalliselta aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua! Kiva, kun pitää somessa yrittää näyttää jotain muuta ja sitten totuus on ihan mitä sattuu.

   Poista
  2. Ja siis kiitos kivoista sanoista <3

   Poista
 2. Heh..meillä kuopuksella on aina pitkät kynnet ja likaa niiden alla kun yritän ottaa jonkun kuvan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä. Annukalla kasvaa kynnet niin nopsaan, että vaikka leikkaa ja puhdistaa ne joka viikko niin aina on pitkät kun niitä katon. Aamulla ei kasva läheskään niin nopeesti. Toki se kaiken aikaa möyrii tuolla pitkin maita ja mantuja ja rakentaa jotain, että ehkä ne katkee :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3