keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Turhaa


Eilisen huoli oli aivan turhaa. Hampaan paikkaus kesti vartin eikä kuulemma tuntunut missään. Ehkä maitohampaita ei porata? Istuin vieressä enkä ainakaan havainnut poraa, thank god! Mini ei ota hammaslääkärissä niitä suojalaseja ollenkaan, vaan vetää pipon silmille. Eilen lääkäri ja hoitaja meinas, että vois ruveta käyttämään tota taktiikkaa kaikille lapsille jos ne sitten on yhtä rauhallisia, kuin mini :)

Valtakunnassa siis kaikki hyvin. Keskellä viikkoa mennään. Tänään perusduunihommat, koulut ja kymppiveen ratsastus. Huomenna duunit, koulut, kirpparipöydän tyhjäys, kymppiveen voikka ja vähän pakkausta. Perjantaina lyhyt päivä kaikilla töissä ja koulussa. Hoituu, hoituu.

Turhaa murehdin siis. Taas :D
Sannis

6 kommenttia:

 1. Pipo silmille :D. Niin Miniä kuin olla voi :D ja melkeinpä tekee mieli kokeilla itsekin, koska hammaslääkärillä käynti ei todellakaan kuulu lemppareihin.

  VastaaPoista
 2. Siis huippu juttu toi "pipo" kuinkahan ite ei oo aatellu.
  Hyvää Lomaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo kyllä tullu itelle mieleen. Mini on käyttäny tota taktiikkaa jo useamman kerran :D

   Poista
 3. Hyvää lomaa 😊 meillä saa kans tytöt olla koko viikon, mutta me ei yhtäaikaa vaan jaetaan viikko "puoliksi". Onhan siinä onneksi muutama päivä sitten viikonlopun lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pienikin breikki auttaa. Viime vuonna mulla oli syyslomaviikolla to ja pe vapaata ja muistan, että se oli jotenkin niin ihana pikku hengähdystauko.
   Mukavaa breikkiä <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3