keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Karmiva karnevaali


Karmiva karnevaali oli tänäkin vuonna kiva. Kylmä, kuin mikä ja viime vuodesta viisastuneena lähdettiinkin matkaan kunnon talvitamineissa. Mennessä vielä epäilin, että oliko nyt vähän hassua neuvoa tyttöjä laittamaan toppahousut, mutta illan edetessä olin kyllä tyytyväinen päätökseen. Ite olin kylmissäni, vaikka farkkujen alla oli pitkikset.

Sää oli kylmän lisäksi kostea, mutta varsinaista sadetta ei onneksi saatu niskaan. Särkänniemestä oli taas avoinna osa ja laitteita oli tytöille aivan riittävästi. Molemmat tytöt menee vain pienten lasten härveleihin ja se sopii mulle ihan loistavasti. Mun pelkolistalleni kuuluu miljoonan muun asian lisäksi myös huvipuistolaitteet. Ehkä ne täällä Suomessa on vähän paremmassa syynissä, mutta kyllä pistää miettimään, kun jossain Japanissa on kaiken aikaa joltain henki pois kaiken maailman tivoleissa.

Jos en ihan väärin muista, oli rannekkeen hinta vähän kallistunut viime vuodesta, mutta vielä pääsi melkein puolet halvemmalla, kuin kesällä. Toki nyt piti aikuistenkin maksaa sisäänpääsymaksu, vaikka kesäisin se oli ainakin ennen ilmaista. Porukkaa oli liikkeellä aika paljon, mutta jonoja ei silti kovin pitkästi ollut. Parasta karnevaaleilla on olla iltapäivästä, kun on vähän hämärää, mutta näkee silti eteensä. Pimeän tullen on kyllä jo aika hitsin pimeää. Tänä vuonna karnevaaleilla oli K-16 kauhulabyrintti, josta kuulin jo kehujakin, mutta mullehan noi on kaikki liian karseita eikä mua sais tommoseen labyrinttiin kirveelläkään. Pitäydyn näissä K-7 jutuissa :)

Kävittekö Karmivissa karnevaaleissa?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Aluksi luulin et ootte jossain ulkomailla huvipuistossa, ku kattelin kuvia. Tosi hyvät kuvat, varsinki ku pimeetä ja valot nois laitteissa näkyy hyvin. Teillä ollu kyl kiva syysloma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä aivan kiva pikkubreikki arkeen. Vähän reissua ja vähän kotona oloa. Kaikkea sopivasti :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3