torstai 23. toukokuuta 2019

Oulusa


Viime viikonloppuna tehtiin pikavisiitti Ouluun. Kamera jäi kotiin eikä puhelimeenkaan oikein montaa kuvaa taltioitunut, mutta kyllä me siellä hei oltiin :D Menin ite edeltä jo perjantaina ja opiskelin joogan saloja koko illan. Lauantaina samat hommat jatkui ja illalla, kun koulutushommat oli paketissa, odotti A-tiimi mua läheisessä leikkipuistossa. Sain mister A:n suostuteltua lähtemään matkaan junalla (koska mua pelotti pitkä matka autolla ilman, että kontrollifriikki aka minä on paikalla) ja tytöt oli liekeissä. Tiesittekö muuten, että junamatka Seinäjoelta Ouluun on melkein puolet halvempi, kuin Vaasasta Ouluun?

Oulussa oli lauantai-iltana niin lämmintä, että fiilis oli kuin ulkomaan reissulla. Heitettiin pikapesut ja -huilit ja käveltiin kaupungille. Vanhan Paloaseman Grill it! - ravintolassa syötiin oikein herkulliset kanavartaat ja skoolatiin reissuviikonlopulle. Sen jälkeen hipsuteltiin kämpille ja laitettiin kovaa jo päätä tyynyyn.

Sunnuntaina helle jatkui ja vietettiin aamupäivä Ainolan puistossa. Puisto oli ihan keskustan tuntumassa ja sieltä löytyi isot leikkialueet, pieniä jokia kahlattavaksi ja tosi kiva kahvila. Kasvihuoneenkin tytöt bongasi ja käytiin siellä katselemassa viidakon ihmeitä. Sunnuntaina täyttyi minin pitkäaikainen toive kun käytiin syömässä Subwaylla. Ei se oikein suuria osaa vielä toivoa, onneksi :D Iltapäivästä hypättiin jo junaan ja lähdettiin kotia kohti.

Aivan kiva oli päästä vähän Oulua katselemaan. Toki, koulutukset on aina niin raskaita, että en tiedä kannattaisko niihin perhelomailua yhdistää vaan tulla vaan nopsasti kotia koppaan maate. Maanantai-aamuna oli vielä aika pöllähtänyt olotila, mutta kyllä näin torstaina alkaa olla jo aika ookoo :D Oon jumppaillut joka päivä tällä viikolla ja nyt kun viikonloppunakaan ei tullut lepoa, täytyy koittaa ottaa vähän iisisti nämä tämän viikon vimpat päivät. Toukokuun viimeiset viikot on aina kiirettä ja hulinaa kaikkien päättäjäistouhujen kanssa, joten vähän täytyy luovia, että ehditään mahduttaa huiliakin mukaan. Mutta hei, kesälomaan kolme viikkoa. Ja aion vielä kaiken lisäksi ottaa varaslähdön ja käydä sitä ennen pienen reissurundin Mallorcalla. Aivan hyvältähän tämä siis vaikuttaa :D Tänään duunia, minin kevätjuhla, kymppiveen vimpat voikkatreenit ja dinnerit kamujen kanssa. Ei huano! Ei tarvi miettiä, mitä tekis :D :D

Terkkuja!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Kiva matka teillä on takana ja junassa matkustaminen on niin mukavaa!
  Mukavaa Mallorcan matkaa sinulle ja ihanaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samaa sinne! Täällä nyt tosi sateista ja kylmää. Toivotaan, että pian vähän lämpenee!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3