keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Joulua kohti



Päivitin just Facebookiin näin ->

"Vähä sillain vihellellen mennään tähän jouluun. Ei oo listantekijä paljoa listoja tehnyt tällä kertaa. Aki osti eilen creme fraichea ja katkarapuja K-kaupasta ja viime viikolla ostettiin kinkku ja lanttusose. Viikonloppuna siivosin kodinhoitohuoneen puoliksi (ei oo enää edes puoliksi siisti). Rasittaa, että perinteiset jouluperhekuvat jäi ottamatta, vaikka kerkiää kai niidenkin kanssa joku toinenkin kerta. Epäilen, että tyttöjen opelle ja hoitajille jo aiemmin hommatut muistamiset on edelleen keittiön yläkaapissa (Pitäis vissiin ottaa ne sieltä pihalle?). Jaaaa epäilen, että tytöille on molemmille yhtä monta lahjaa kuusen alle. Öbaut. Pitäis vain löytää ne jostain. Alkaa näyttää siltä, että seuraan mutsin jalanjälkiä ja hukkaan puolet lahjoista ennen joulua Haluaisin kokeilla pariakin kivaa IG:stä bongattua joululeipomusideaa, mutta kuka ne sitte syä, häh?

Loppusyksy on ollut monelta osin (onneksi ei kaikilta) i-h-a-n hanurista ja olis niin tehnyt mieli tempasta hanskat tiskiin päivänä jos toisena viimeisen parin kuukauden aikana, mutta kyllä kai tästä hyvä taas vain tulee. Kolme päivää duunia ja sitte muutaman päivän lomalle. Migreenikään ei oo vaivannut viimeiseen kolmeen (?) päivään. Fingers crossed!
Ei mulla muuta. Paitsi..mitäs teille kuuluu?"

Kolme päivää tosiaan vielä duunia. Tänään mennään joululounaalle mun ihanien vakkarimuikkien kanssa. Vakkarimuikit on siis mun duunikavereista ne, jotka tekee kokopäiväistä duunia meillä :) Ei oo oikeastaan kummempia kiireitä. Joulujuhlat koulusta ja eskarista on pidetty ja duunissakin alkaa hommat jo vähän rauhoittua. Eilen aloitin tekemään ensi vuoden jumppia ja tänään jatkuu. Yksi ohjaus on vielä tälle päivälle, mutta loppuviikoksi laitetaan ohjaushousut ja mikrofoni naulaan. Ihan hyvä, koska mulla jumppakengät vetelee niin viimeisiään, että niillä ei kyllä jumpata enää yhtään. Jalat ihan kipeänä jo maanantain hypyistä. Mitenköhän nyt just viisi päivää ennen joulua ei yhtään olis rahkeita ostella mitään lenkkareita? Ja miten voikin olla, että ekaa kertaa elämässä mulla on vain yhdet kengät noita puuhia varten? Antti Railiota olisin tahtonut lähteä tänään Vaasan kirkkoon kuuntelemaan, mutta nyt menee lippurahat kyllä kenkiin. Kuunnellaan Anttia sitte levyltä :D 

Jouluruokien teko ei jotenkin napostele yhtään tänä vuonna. Mister A:lta jo kysyin, onko pakko olla niin montaa sorttia. On kuulemma. Ettei vain lopu kesken :D Onneksi se hommaa ite sitten ne, mitä tahtoo, mihin mulla ei mielenkiinto riitä. No, luultavasti, kun viikonloppuun päästään, alkaa mullakin pyöriä jo lanttulaatikon ja katkarapuskagenin väsääminen mielessä. Nyt on oikeastaan semmonen olo, että ei ressaa juuri mikään ja sitte mietin, että pitäiskö tässä nyt jostain ressata. Migreeni on loistanut poissaolollaan muutaman päivän ja vähän koitan nyt olla niinku en oliskaan. Perjantaille varasin ajan lääkäriin ja mietitään, mikä olis seuraava siirto. Kahden kuukauden migreeniputki on sen verran tehokkaasti vienyt kaiken elämänhalun, että NYT oikeesti on pakko löytää jostain apua!

Mutta siis joo.. ei mitään asiaa ja kaikki ookoo nyt just. Joulua odotellaan. Tytöt on innoissaan ja laskevat päiviä. Tottakai. En itekään malta odottaa jouluaattoaamua ja nähdä tyttöjen ilmeitä, kun paketit on ilmestyneet kuusen alle.

Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Halit Sannis ja tunnelmallista joulun odotusaikaa <3
    Tsempit migreenin kanssa, toiv löytyy uusi apu. Kerro sit! Täällä muutama päivä taisteltu orastavan migreenin kanssa, lääkkeet heti nassuun ja toivomaan että auttais edes vähän :/ Kenkku kaveri kyllä!
    Meillä oli tänään piparisavotta. Olipa hauskaa! :) Ps. Taikina on parempaa kuin paistettu pipari, ha-ha-haa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuuuh! On se kyllä niin ärsyttävä kaveri, että oksat pois!!
      Ihanaa joulun odotusta sinne kans. Toivottavasti piparit riittää jouluun asti :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3