perjantai 21. joulukuuta 2018

Julfiilis


Lokiin merkittäkööt, että joulufiilis on täällä. Se iski eilen ihan yhtäkkiä, kun olin yksin neljän typyn kanssa sisäleikkipuistossa. Molemmilla tytöillä oli oma kaveri mukana ja puistossa oli muuten aika rauhallista. Tytöt leikkivät keskenään ja minä päätin käyttää sen ajan työsähköposteihin niin että pääsisin tänään vähän aiemmin duunista kotiin. Ihan hyvä veto, koska sähköpostia oli kertynyt aikamoinen määrä sen jälkeen, kun muutama tunti aiemmin sen ääreltä poistuin.

Jotenkin siinä yhtäkkiä iski ihan joulufiilis. Semmonen rento kiva olo, kun oli vaan helppoo ja rauhallista eikä kukaan takunnut. Tytöt on niin isoja jo, että hääräävät itekseen aivan loistavasti tommosessa paikassa ja mun pitää vähän vain silmäillä, onko kaikki tallessa. Välillä kävivät siinä hörsköttämässä jääjuomista ja poppareista, mutta hyvin pitkälle niidenkin ostaminen sujuu jo omin voimin.

Kuuseen etsin kultaista helminauhaa, mutta en löytänyt koska olin liian myöhään matkassa. Clas Ohlsonin hyllyssä löytyi vielä vihreää ja vaikka sen värisiä joulukoristeita ei oo tullut aiemmin kuuseen laitettua, otin tällä kertaa tietoisen riskin. Ajattelin, että kolmella eurolla ei oikein korkealta putoa. Kannatti! Just niin mun silmää miellyttävä combo tuo green on green. Saaaaattaa olla, että jo aiemmalla reissulla ostin pari vihreää palloa samaisesta paikasta. Ne ei oo löytäneet tietään kuuseen enkä tiedä löytääkökään. Ne on upean vihreät. Kuvaan ne, kun oon valoisaan aikaan kotona.

Tässä mä nyt siis istun ruokapöydän ääressä ja tuijottelen haltioituneena meidän kuusta, vaikka pitäis olla jo valmistautumassa vimppaan duuni/eskari/koulupäivään. Nuorempana aina halusin, että kuusessa on vain kahta väriä ja kaikki pallot samanlaisia tai joku muu yhtenäinen linja. Nyt kaikista ihanimpia on tietysti lasten tekemät jutut. Joka vuosi on kiva saada mukaan joku pieni uus juttu. Mister A on mun harmiksi allerginen, joten en saa oikeaa kuusta. Pitkällisen etsintöjen jälkeen löytyi kuitenkin Ikeasta kuusi, joka on kyllä the next best thing. Ei ollenkaan niin muovisen näköinen, kuin monet muut.

Perjantai. Take it easy!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Lunta sataa hiljalleen... Ihanaa joulufiilistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Upea joulusää on kyllä! Täällä ensimmäiset jouluruuat jo syöty mutsin padoilla eilen :)

   Poista
 2. Hyvää joulua Sannis & Co.! Ootte superperhe! Toivoo Napatatti

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3