perjantai 26. elokuuta 2016

Alku

Oon tällä sivulla käynyt nyt joku seitsemän miljoonaa kertaa. Mitä ihmettä kirjoittaa? Mistä aloittaa? Syksy on tullut. Melkein tekis mieli jo kaivaa jouluvalot esiin. Tyydyn pelkkiin kynttilöihin hetken aikaa. Aina, kun kesä loppuu, tuntuu, että jotain uutta alkaa. Niin tälläkin kertaa. Viiden blogivuoden jälkeen vanha blogi on poissa ja uusi tässä. Oon nyt säätänyt pelkkiä palstan leveyksiä ties kuinka kauan ja siirrellyt tuota mun naamani kuvaa pitkin ja poikin. Vaikka olis sata muutakin vaihtoehtoa, niin asettelu on nyt sama, kuin vanhassakin. Kaksi palstaa. Toinen leveämpi, toinen kapeampi. Kapeampi nimenomaan oikealla puolella. Koitin siirtää sen vasemmalle. It felt wrong.

Tämä blogi on suoraa jatkoa After the stormille, joten luvassa on hyvinkin dramaattista avautumista arjen kuvioista, kevyttä hömppää ja kaikkea siltä väliltä. Blogi on kirjoittajaa varten, mutta ehdottomasti myös lukijalle, joten tavoitteena on kirjoittaa avoimesti, totuudenmukaisesti ja viihdyttävästi.  Täällä hyvät päivät on todellakin hyviä ja huonoina päivinä maailma kaatuu, vain noustakseen seuraavana päivänä uudelleen. Täällä käytetään hymiöitä ja hashtageja, halutaan vain mukavia kommentteja ja jaetaan vertaistukea lapsiperheen arjessa selviämiseen. Täällä saa valittaa, myös pikkujutuista jos muistaa iloitakin, myös pikkujutuista. Täällä kysytään erikseen neuvoja, jos niitä tarvitaan. Ja kirjoitusvirheet, niitä täältä löytyy vielä viidennenkin oikolukukerran jälkeen.


Welcome to my Life 2.0.
Sannis

29 kommenttia:

 1. Syksyn "lapsena" rakastan juuri tätä aikaa vuodesta! Saa käpertyä viltin alle kynttilöiden tuikkiessa ja villasukat jalassa! Kiitos että jatkat bloggaamista,itse en osaa panna ajatuksiani "paperille" ,odotan mielenkiinnolla uusia kertomuksiasi <3 Hyvää syksyä ja nähdään salilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on ihanaa.. just ne villasukat ja kynttilä. Ja värikkäät lehdet! Salilla nähdään! Ootte mun päivien piristys :)

   Poista
 2. Minä niinkuin Jaanakin olen syksyn lapsi,mutta tykkään kyllä enemmän kesästä,no kynttilöitä on poltettu,saa valoa iltojen pimeyteen.Iso peukku sinulle,että jatkat blogin pitämistä,nautin sun kirjotuksista.Ihanaa syksyä ja Jaanaa kompaten,nähdään salilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä harmittelin kesän loppumista, mutta nyt taas muistan, että tykkään syksystäkin yli paljon!! Tossa jo Jaanalle kommentoinkin, että ootte mun piristysruiskeet piemyteen :)

   Poista
 3. Myös mulle syksy on aina uuden alku ja parasta aikaa vuodessa ♡ Jotenkin saa aina uutta voimaa pimenevistä illoista ja luonnon kauneudesta! Kiva kun jatkat kirjoittamista! Vaikka tulee harvoin kommentoitua, niin täällä kuitenkin ollaan ja mukana pysytään :) Ihanaa syksyä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on tosiaan jotenkin semmonen uusi alku aina. Ihanaa! Ja Mari, kiitos, kun oot siellä <3

   Poista
 4. Hellou Nainen ❤...syksy mmmmmmmm en oo yhtää syksy ihminen vaan ootan jo enskesää ��. Mutta kun on vaan siedettävä nii ei auta marista .kynttilöitä kyl polttelen kesälläkin.
  Ihanaa että olet Sinä ❤
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä se oot oikeen kesänainen! Kauhulla odotat jo lumisateita? :D Mä kyllä tästä syksystä diggailen, mutta ne loskat vois kyllä jättää väliin! Teillä taas pitkä reissu talvella tiedossa? Tanja <3

   Poista
  2. Joo kauhulla...ja pyöräileminen hankaloituu. Jep pitkä�� reissu tiedossa.
   -tanja-

   Poista
 5. :) <3 ja superia, kun oot <3 (tulee nyt varmaan mun vanhalla profiililla tää, kun puhelimella kirjotan, mutta ei se oo niin justiinsa kai)

  VastaaPoista
 6. onneks oot sannis täällä! en pärjäis ilman sun kirjoituksia! kiitos kun jatkat. napatatti

  VastaaPoista
 7. Jee kiva kun jatkat! Täällä pysytään :)

  VastaaPoista
 8. ☺�� mukana ollaan ❤

  VastaaPoista
 9. Harvemmin kommentoin, kun olen Feedlyn kautta lukenut (siinä pitäisi erikseen klikata sivulle, jotta pääsee kommentoimaan), mutta edelleen luen. Kiva, kun jatkat, sun laidasta laitaan meneviä kirjoituksiasi on ilo lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun oot mukana. Tietää, että on ystävällisiä kasvoja paikalla <3

   Poista
 10. Jeejee, täällä ollaan. <3

  VastaaPoista
 11. Minäkin seuraan ja luen! Kiva kun et lopettanut. Uusi blogi on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oon muka itekin aivan ylpeä nyt, kun on niin siisti ja freesi pohja :) Ihanaa!

   Poista
 12. Mukana ollaan päivittäin tulee kurkittua��

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, hyvä Ellu! Luulen, että uusi blogi päivittyy hitusen harvemmin, kuin vanha, mutta enhän mä kovin montaa päivää täältä pysty pysyä poissa :D

   Poista
 13. Mukana ollaan, sun blogi on ihan paras <3 Elämänmakuista menoa ja niin aidosti kirjoitettua <3

  VastaaPoista
 14. Jee ihanaa kun jatkoit blogia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun tulit tänne! Tylsää se olis yksin kirjoitella ilman lukijoita :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3