sunnuntai 28. elokuuta 2016

Saarikaudenpäättäjäiset


Sen verran erikoislaatuisesti päättyi saarikausi tänä vuonna, että oltiin koko porukka mökillä jopa kaksi yötä. Paikkahan on ihana ja toki mökillä tulee käytyä useamman kerran kesässä, mutta yleensä vain päiväseltään. En edes muista minä vuonna oltais viimeksi oltu yötä. En oo varsinaisesti noita mökkimäen naisia, toisin kuin tyttäreni, jotka on viettäneet viime vuosina yön jos toisenkin mummun ja papan kanssa möksällä.

Flunssasta ja siitä johtuvista nihkeistä fiiliksistä huolimatta löysin itseni nauttimasta olostani useammankin kerran. Sain jopa yöllä nukuttua, joka on ihme sinänsä. Nukkuminenhan on yleensä se syy, mikä ajaa himaan yöksi. Hengailin hyvin rauhallisesti; kävin saunassa, otin päikkärit, fiksailin ruokaa ja noukin tipan puolukoita vispipuuroon. Kolmevee piti meidät leivässä kuokkimalla perunoita, onkimalla ahvenia ja poimimalla mustikoita. Jep, aika reipasta etten sanois. Ja sanonkin. Ekaluokkalainen leikki kamunsa kanssa yli kivasti aamusta iltaan. Vähän mietityttää typyn kunto korvatulehduksen jälkeen.. katotaan joudutaanko lääkärille uudempaan otteeseen. Tai ehkä vaan koulun aloitus aiheuttaa olotiloja.

Saa sii, saatiinko tartutettua flunssa Kanadan siskolle ja kyläläisille. Hope not.

Miten teidän viikonloppu meni?
Sannis

4 kommenttia:

 1. Voi että ku Ihana tuo teijän 3v neiti....mitä kaikkee tarjoakaa vielä teille ❤.
  Me käytii Kokkolassa venetsialaisissa perjantaina lähetti. ...no yön kuuntelin ku sato julmetusti ja lauantaina oli myrsky. Jo nopiaa oltiinkin takaisin kotona☺☺....ja täälläkin myrskysi.
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä toiminnan nainen :) Kanadan tädin kanssa kuokki kolme kattilallista perunoita ja aina vaan olis pitäny. Ja olisit kuullu, mikä huuto, kun ahven nappas koukkuun.. ja vielä toinen :D

   Tais olla joka paikass aika myrsyä. Huhhuh! Pitäiskin joskus nuo venetsialaiset käydä katsastamassa.

   Poista
 2. Olipa kiva postaus! Ihania kuvia❤️

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3