torstai 9. toukokuuta 2024

Helatorstai

Helatorstai ja vapaapäivä. Ei ihan kirjoittajan suosikkijuttu, että arkipyhä osuu jumppapäivälle varsinkin nyt kun keskuksia on kaksi ja vakkarijumppapäiviä on vähemmän per keskus. Reissukin tulossa, joten jumppia jää nyt väliin molemmissa paikoissa. Se on aina vähän harmillista. Toki, tunnen kyllä nahoissani, että iisimpi treeniviikko on itselle tarpeen, joten siinä mielessä menkööt tällä kertaa. Reissussa on tarkoitus jumppailla ensi viikolla, mutta tällä viikolla kovempia ohjauksia oli vain maanantaina. Viikonlopulle on sovittu porrastreenit, joten useamman päivän ehtii mennä kevyemmin kävellen ja pyöräillen. Minin oon luvannut viedä salille, mutta siellä voin tehdä kevyesti tällä kertaa.

Tänään saadaan vieraita. Ystävät tulee kylään ja ajateltiin testata vaunun uutta grilliä. Meillä on aiemmin ollut vaunussa faijan eli papan matkagrilli lainassa, mutta eilen ostettiin oma. Ennestään meillä oli kyllä myös pieni pöytämallin sähkögrilli, jota mini yleensä käyttelee. Lupasi nytkin sillä laittaa pekonit ja kasvikset sillä välin, kun mister A grillaa lihat kaasugrillissä.

Kuvassa on banaanikakku, jota leivottiin yhtenä viikonloppuna pariinkin otteeseen. En oo aiemmin tehnyt banaanikakkua, mutta tähän löytyikin kerralla hyvä resepti. Perinteisesti kirjoittajalle sopiva "sekoita ilman sähkövatkainta" -mallinen. Vaikein osuus hommassa oli kakkuvuuan voiteleminen ja korppujauhottaminen :D Tänään ei leivota, koska uunissa vastus on sanonut sopimuksensa irti, mutta resepti löytyy kyllä reseptimuistiosta. Mister A lupasi hoitaa uunihommat kuntoon ja tänään syödään jälkiruuaksi kaupan mutakakkua ja vaniljajäätelöä.

Mukavaa helatorstaita!
Kirjoittajan piti googlettaa, että mitäs varten tämä pyhä nyt olikaan :D
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3