perjantai 20. lokakuuta 2023

Suvilahden rannassa

Meillä on syyslomapuuhat olleet aika maltillisia ja ollaan pyöritty kotiympyröissä. Mini on ollut kavereiden kanssa; pari yötä oli yksi kamu meillä ja tänään lähti Mini itse kaverin luokse. Kävipä typy yhden yön nukkumassa myös mummunkin luona. Koko porukalla käytiin ystävien kanssa dinnerillä yhtenä iltana ja ollaan tottakai ulkoiltu Saimin kanssa. Vielä lähtee likat meidän kanssa porukalla matkaan ja useimmiten vielä jopa ilman nurinaa.

Neljätoistavee oli muutaman päivän flunssainen ja on otellut iisisti kotosalla. Eiliselle suunniteltu parin tunnin maastoratsastus peruuntui liukkaan sään vuoksi. Tyttöjen isovanhempia ollaan tavattu, mutta on vähän huono omatunto, koska mun mummuni luona ei olla käyty. Sinne ei kuitenkaan millään viitsitä mitään flunssia viedä. Kirjoittajankin saavutti lentsu, kuten jo viime viikolla ennustinkin. Koska tietenkään pelkkä koko syksyn kestänyt migreeniputki ei riitä, vaan siihen on ihan fine heittää vielä pieni flunssa kaupan päälle. Huoh! Ihan petipotilaana en oo ollut ja työt on hoituneet, mutta sanotaanko nyt näin, että riittävän raskasta on kyllä ollut.

Tänään on perjantai. Heräsin neljän aikaan enkä millään saanut enää nukuttua. Loppuviimein nousin sängystä ja keittelin kahvit. Jotenkin vähän mietitytti etten ollut keksinyt tytöille mitään kovin erikoista syyslomahommaa. Eipä sitä toki kumpikaan oo mitään niin erikoista kysellytkään. Viikonlopulle suunniteltu vaunureissukin jää nyt lumen tulon takia tekemättä (kesävaunu, jossa kesärenkaat), mutta minikin oli sitä mieltä, että lähtee tällä kertaa mielummin kaverin luo. Ja toki, ei aina tarvi olla niin kaikkea ihmeellisetä. Jotenkin nyt vaan tässä kun puolikuntoisena selailee somesta muiden syyslomareissuja, tuntuu tietysti, että pitäis itekin venyä suurempiin suorituksiin.

Kuvat on otettu meidän tämän iltapäivän ulkoilureissulta. Heitettiin mini kaverin luokse ja jatkettiin neljätoistaveen ja espanjalaisen kanssa rantaan rauhalliselle kävelylle. Ranta oli paljas, mutta kuvien ulkopuolella on ensilumi, joka tuli yllättäen pari päivää sitten. Lumentulo ilahdutti varsinkin tyttöjä ja Saimia. Kyllä se ja pikkupakkanen itseäkin piristi kummasti. Aurinkokin on näyttäytynyt useampana päivänä ja se tekee säästä kyllä aika ihanan.

Suunnitelmissa on sohvapuikkoa tälle viikonlopulle.

Sannis

2 kommenttia:

  1. Vaasan kauneimpia paikkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on. Tänne tulee lähdettyä kävelemään usein silloin, kun kaipaa vähän auringonlaskuterapiaa.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3