perjantai 13. lokakuuta 2023

Brunssilähetys

Valtakunnassa kaikki semiok. Vointi on hyytynyt, mutta muuten paljon parempi. Tuntuu, että ne oireet, joita nyt on, on enää rippeitä aiemmista kohtauksista eikä varsinaista migreeniä kuitenkaan. Jonkin verran särkyä häilyy välillä silmän ympärillä ja etova olo vaivaa välillä, mutta molemmat hellittää, kun käyn ulkona tai puuhailen rauhallisesti jotain. Eilen kurkkua karhasteli ja aivan nauratti, kuinka yritin jotenkin blokata koko asian pois mielestä. Otin auringonhattu-uutetta ja sinkkiä ja olin vaan, kuin en olisikaan.

Migreeniputken jälkeen tulee monesti flunssa. Niin se menee. Vastustuskyky on kai niin matalalla monen viikon tai kuukauden oireilun jälkeen, että sitten tarttuu lentsut helposti. Yritän pysyä positiivisella mielellä ja ajatella, että jos tulee niin sitten tulee ja sairastetaan se sitten pois alta. Toisaalta taas oon ihan hajalla enkä suostuisi millään sairastamaan nyt enempää. Viikonloppuna on jumpat ja haluan olla paikalla. 

Sairasloma on päättynyt ja tänään, perjantaina oli alkuperäisen pläänin mukaan vapaapäivä. Vähän aion kuitenkin käyttää aikaa työntekoon, koska melkein koko viikko on mennyt duunin suhteen sivu suun ja pari juttua pitää saada tuolta takaraivosta pois. Viikonlopun jumpatkin kaipaa vähän viimeistelyä. Pääpaino pidetään nyt levossa kuitenkin.

Tällä viikolla oli meillä töissä Myllykadun keskuksen synttärit ja asiakkaille tarjottiin brunssi. Harmitti, kun jäi välistä koko synttäritouhut ja voi että miten paljon piristi, kun tiistai-iltapäivänä Bossi kaartoi pihaan brunssilähetys mukanaan. On niin ihanaa, että jollekin tulee mieleen tehdä tällaista. Vielä nyt monen päivän jälkeenkin tämä juttu saa kirjoittajan hyvälle mielelle. Kuten kuvista näkyy, brunssille olis ollut muitakin ottajia, mutta kikkurapää sai nyt tyytyä possunkorvaan.

Tytöt on koulussa ja mister A on töissä. Me lojutaan Saimin kanssa soffalla. Kohta lähdetään pienelle kävelylle. Illalla luvattiin käydä ystäväperheen kanssa syömässä ja onkin ihan kiva päästä hetkeksi kotiympyröistä pois. On täällä nyt hengailtukin jo maanantai-illasta lähtien.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3