keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Höpinää


Viime päivinä on aurinko näyttäytynyt aika useinkin ja se on ihanaa. Kuvien ottohetkellä tuuli oli aivan jäätävä. Sen jälkeen ei oo samanlaista tuulta ollutkaan, vaan sää on ollut tyyni ja ihanan kirpsakka. Muutama aste pakkasta, auringon paiste ja vähän lunta ja jäätä siellä täällä on kyllä kirjoittajalle erittäin passeli yhdistelmä. Minikin tuumas eilen, että: "Talvi on parasta, kun ei oo kuuma ja Saimikin haluaa liikkua." Todellakin!

Flunssa vaivailee vähän edelleen. Työt hoituu kyllä, mutta selkeästikään en oo vielä kunnossa. Eilen ja tänään on ohjauksista vapaata ja huomenna on 2x Pilates, perjantaina vapaapäivä. Seuraava rankempi tunti on vasta lauantaina, joten eiköhän se hoidu normaalisti. Lauantaitunti on aina kiva. Jotenkin se starttaa viikonlopun ihan omalla tavallaan ja sen jälkeen tuntuu, kuin olisi vähän parempi ihminen. :D

Meillä tuleekin olemaan vähän haipakkaa viikonloppuna. Lauantaina ollaan tosiaan mister A:n kanssa molemmat töissä, minillä on treenit ja sen jälkeen on pienet halloween-kekkerit. Likat tahtoi järkätä, joten miksipä ei. Lupasin keittää omat synttärikaffit samalla. Vähän mietin, mitä kuuluu tehdä halloween-juhlissa, kun kaikki lapset on jo teini-iässä, mutta ei kai siinä nyt niin paljoa erityistä hommaa tarvi olla. Neljätoistaveeltä kun kysyin, oli vastauksena: "Eikö se riitä, että jutustellaan ja herkutellaan.". No todellakin riittää, mutta kurpitsat kyllä toki kaiverretaan perinteiden mukaisesti ja ehkä voisin tehdä jonkinlaisen pienen tietovisan.

Sunnuntaina on neljätoistaveellä parin tunnin ratsastussetti ja illalla kirjoittajalla on vielä jumppahommia. Neljätoistavee taitaa mennä salillekin jossain välissä. Mummun kanssa käyvät meidän naisten keskuksessa yhdessä yleensä kerran viikossa, mikä on ihan tosi kiva juttu. Jotain vaunuun liittyvää hommaakin meillä taitaa olla. Mister A ja mun faija tekivät vähän vaunuvaihtokauppoja ja nyt meillä on vaunu, jota voi käytellä talvellakin. Saa nähdä päästäänkö kuitenkin vielä tälle vuodelle johonkin pikkureissuun.

Eli ei mitään erityistä asiaa tälle päivälle, kunhan höpäjän täällä, kun sattui olla kuvia pankissa valmiina :)
Kivaa päivää!
Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3