tiistai 31. lokakuuta 2023

Ensilumi

Ensilumi satoi jo pari viikkoa sitten eikä se ole vielä sulanut. Vähän sitä on tullut itseasiassa enemmän kuvien oton jälkeen. Saapa nähdä jääkö tänä vuonna lokakuun lumi pysyväksi, niinkuin silloin kun synnyin. Faija sitä legendaa aina muistaa kertoilla, kun tulee kirjoittajan syntymäpäivästä puhe. Hauska juttu oli se, kun kerroin tosta faijan tarinoinninsta somessa, kommentoi yksi tuttu, joka on syntynyt päivää myöhemmin, että äitinsä kertoo samaa tarinaa joka ikinen vuosi.

Talvi tuli tosiaan vähän aikaisin syksyn keskelle tällä kertaa. Pieni lumipeite ja pikkupakkanen sopii kyllä kirjoittajalle erittäin hyvin. Toki, niin olisi sopineet myös aurinkoiset syksypäivät. Tuntuukohan talvi tosi pitkältä, kun alkaa näin ajoissa? Saimi on onnellinen ja olisi ulkona kaiken aikaa. Ihan eri tavalla ollaan taas lenkkeiltykin, kuin vaikka heinäkuulla. Lisää lunta on luvattu lähipäiville. 

Huomenna on marraskuu. Tänä vuonna talviloma on jo marraskuun lopussa. Eikä tässä jouluunkaan oo enää oikein pitkä. Aika kivaa. Talviloman ja joulun välissä juhlitaan miniä, joka täyttää vuosia. Vähän vaihtelevasti on ollut toiveita kaverisynttäreista ja perhesynttäreistä. Saa nähdä, mitä toiveet sitten lähempänä H-hetkeä on :)

Terkkuja!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3