tiistai 14. helmikuuta 2017

Välivaihe


No niin. On poka herätty neljältä. Kaikki muut toki nukkui, mutta mulla pyöri työasiat päässä. Kattelin tässä sitte vähä biisejä ens viikon tanssitunnille aamupuhteiksi. Huhhuh! Klo on nyt 6.14 ja jo väsyttää. Ei enää montaa tuntia nukkumaanmenoon :D

Koti on niinkuin pommin jäljiltä, mutta sen verran sain raivattua, että pystyin ottaa keittiön yhdeltä seinältä kuvaa. Keittiön ovista suurin osa on siis paikoillaan. Ilman vetimiä ne on ehkä vähän liian modernit mun makuun, mutta toivotaan, että vetimetkin kotiutuu pian. Toki nää on ihanat, puhtaat ja niin siistit verrattuna edellisiin.

Mister A:n toiveesta vaihdettiin myös allas. Edellinen ei mun mielestä kaivannut muutoksia, mutta pyöreä muoto kuulemma ärsytti ja pakko myöntää, että jo parin päivän käytön jälkeen tuo isompi, kanttisen mallinen tuntuu paremmalta. Ja onhan se nyt hieno!

Laattojen saumat on aika kuraiset koko ajan. Inhottaa! Ihmesienellä sain niitä puhtaammiksi, mutta tekis mieli vaihtaa tummiksi koko saumat. Olis kuulemma ihan mahdollista. Olis siistiä jos laatta olis kattoon saakka, mutta ei me taideta ihan niin suuriin puuhiin ruveta. Paitsi jos tulee lottovoitto. Alunperinhän meillä oli myös ylhäällä kaapit ja siksi laatoitus on laitettu silloin reilut viisi vuotta sitten noin.

Raakasuklaaseen meni hunaja vähän epätasaisesti. Reunat on jäätävän makuiset ilman makeutusta ja sit taas keskellä..hmm... vähän makeahko :D Hyvin kelpaa kahvin kanssa ja ilmankin. Nam!

Semmonen välivaihe. Hirveen helppoa availla noita laatikoita!

Ihanaa ystävänpäivää!
Sannis

9 kommenttia:

  1. Tää oli vähän niinkuin olis veistä haavassa kääntäny, koska meidän keittiö on niin rasittavan typerä, vaikka just 16 ja puoli vuotta sitten remontoitiin lattiasta kattoon :D. Haluaisin niin tollasen valoisan ja vaalean kuin toi teidän köökki, joka on mun yks lempparikeittiö. Mutta kun on pyökki, niin on pyökki..

    Tykkäsin niistä teidän vanhoista(kin) ovista, mutta kiva nähdä, millaselta uusi näyttää, kun on ne vetimet, jotka tosiaan varmaan vähän helpottaa sitä aukomista.

    Jaa niin. Vaikken mistään erillisistä erikoispäivistä perustakaan, niin toivotan sulle kumminkin iloista Ystävänpäivää! Sen verran kauan on kumminkin jo tunnettu, että eiköös tähän loppuun voi sen yhden sydämenkin laittaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kans vanhoista, mutta ne oli niin hitsin kakkaset koko ajan, etten kestäny :D Vetimiä ei oo kuulunu eikä näkyny ja pyökki on varmaan pian taas kuuminta hottia, arvelisin :)
      Ja sydän tietysti <3

      Poista
  2. Heippa, näyttää tosi kivalle. Mä tykkäisin kaapin ovista juuri noin, ilman vetimiä ( siis jos avaaminen on helppoa). Ja uusi allas sopii kuin nenä päähän tuohon settiin. Teidän keittiössä on kivaa jujua. Kiva postaus, olen aina tykkännyt lukea näitä teidän kodin muutosjuttuja :-) Aurinkoista päivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :) Mukavaa jos nämä sisustushommatkin jaksaa kiinnostaa, kun en tosiaankaan ymmärrä mitään sisustuksen "sääntöjä" ja tehdään vaan niinkuin itsestä tuntuu kivalta :D
      Ilman vetimiä näyttää kyllä jotenkin ihanan siistiltä ja selkeältä. En tiedä saiskohan laatikoihin sellaiset ponnahdussaranat, jotka jaksais ne avata. Toisaalta, vois olla aika kamalan näköiset ja mustia kädenjälkiä täynnä koko ajan. Vetimiä siis odotellessa :D

      Poista
  3. Mitä tarkoittaa "poka"?! :D En keksi mitään järkevää sanaa joka sopisi tuohon lauseeseen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D "Poka" on tommonen voimasana. Se ei varsinaisesti tarkoita mitään, mutta sitä käytetään korostamaan lauseen asiaa. "On poka herätty neljältä" tarkoittaa siis sitä, että on nyt niinku niiiiiiiin tosiaankin herätty aikaisin.

      Poista
  4. Teidän vanha keittiö oli lähes mun unelmakeittiö! Hieno tämäkin toki! Kivaa että te saitte teidän unelmaköökin, mutta voi poka koska mä san!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi poka! Vanhan keittiön ovet oli kyllä edelleenkin ihanat munkin mielestä, mutta niin järkyttävän hankalaa pitää puhtaana, että ihan vain ja ainoastaan siitä syystä lähdettiin vaihtamaan. Oli ne kyllä kauheen näköset, kun ne otettiin irti.. verrattuna uusiin. Allas toi kivaa ryhtiä nyt kun on samaa väriä ja muotoa liesitason kanssa. Tää ei ollut älyttömän kallis tai uudistus, mutta huhhuh.. aika monta jumppaa saa kuitesnkin tempasta, että on ovet maksettu ja koko kämppä meni ihan hyrskyn myrskyn :D
      Nyt vaan unelmakeittiötä suunnittelemaan!

      Poista
    2. ..kallis tai hankala piti kirjoittaa, mutta jäi toi "hankala" näköjään johonkin hukkateille.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3