sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Juhlasuunnitelmia

Tänä kesänä meidän etupihan amppeli on sellaista mallia, jota ei tarvi nyppiä. Eikä kastella. Kumpikaan homma ei oo erityisesti kirjoittajan heiniä, joten tekokasvit passaa paremmin kuin hyvin. Ostin Rustasta kangaskukat loppukesän rippijuhliin, mutta nyt ne löysi niin hyvän paikan etupihan kuistilta, että saan lähteä ostamaan uudet juhlia varten.

Kuvan ruukussa on kolme valkoista ja kolme oranssia valmista pikkukimppua ja mun mielestäni ne on ihania. Juhliin ajattelin laittaa aina yhden kimpun kaveriksi jotain aitoa vihreää. Ainakin tarjoilupöydän molempiin päihin olisi kiva saada maljakot. Vähän hiinä ja hiinä onko kimput liian korkeita muihin pöytiin. Noista voi toki varmaan vähän varsia lyhentää tarpeen mukaan. Katsotaan katsotaan...

Rippijuhlat on sen verran olleet mielessä, että kukkien lisäksi oon hommanut vähän laseja sekä aterimia. Niitä meillä on muutenkin ollut vähän huonosti, joten pieni Ikean tilaus oli paikallaan. Täytekakut tilasin myös ja oikeesti on kyllä aika ihanaa, että niitä ei tarvi tällä kertaa itse väsätä. Tarjottavia oon muutenkin vähän pähkäillyt ja jotain raikasta tekisi kyllä mieli laittaa. Luulen, että kakkujen ja muiden hörskötysten lisäksi tarjotaan hedelmiä ja suolainen osasto on luultavasti salaattipohja, johon jokainen saa kerätä haluamansa lisukkeet. Erilaisia kasviksia, lihapullia, fetaa, lohta, pastaa + jotkin hyvät kastikkeet.. jotain sen tyyppistä ajattelin, että voisi olla salaattiin aika hyvä valikoima.

Juhlamekko- ja kenkäostoksille täytyy vielä viistoistaveen kanssa lähteä ja minikin tarvii siistimmän puseron. Mister A:lla taas taitaa olla juhlavaatehommat ihan hyvällä mallilla. Omasta vaatevalikoimastakin löytyy vaatteet sekä kengät valmiiksi, mikä on kyllä aika ihanaa. Viime vuosina oon vihdoin saanut rakennettua vaatekaappiani sellaiseksi, että siellä on jotain oikeastaan kaikkiin tilaisuuksiin. Ihanan helpottavaa!

Rippilapsi toivoo lahjaksi rahaa lentolippuun ja lähtee viemään äitiä, mummua ja kummitätiä Lontooseen syksyllä. Muut siis maksaa toki omat matkansa :D Sen verran on reissua suunniteltu, että liput Warner Bros-studioiden Harry Potter-hommeliin on varattu ja kirjakauppavalikoimaa tutkittu. Aika tarkkaan täytyy tarkistella lennon painorajoitukset, koska saattaa olla että kesätyöpalkasta menee joooonkinlainen osuus kirjaostoihin.

Onko teillä muilla tälle kesälle juhlia järjestettävänä?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvällä mallilla rippijuhlien suunnittelut!

    Meillä oli eilen rippijuhlat. Huh, en ole vielä toipunut 😄 Hyvin meni mutta vähän jäi viime tippaan valmistelut. Onneksi sain juhlittavan kummitädiltä vähän apua tarjoilujen esille laitossa. Toiset juhlat on heinäkuussa, kun juhlitaan mun äidin synttäreitä. Kakkuja lupasin tehdä sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On toi juhlien järkkääminen aina kyllä raskasta puuhaa. Vaikka mietin, ettei mihinkään yli suuriin suorituksiin ruveta, niin tiedän että oon ihan poikki sitten jälkeenpäin. Tsemppiä teille seuraaviin kemuihin! :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3