lauantai 22. kesäkuuta 2024

Juhannus

Me vietettiin juhannusaattoa mökillä kuvien mukaisissa tunnelmissa. Mini jäi mummun ja papan kanssa yöksi ja me muut tultiin kotiin huilimaan. Jatkettiin Harry Potter-urakkaa ja tsiigailtiin Azkabanin vanki ennen nukkumaan menoa. Saimilla oli niin kova meno päällä mökillä, että ei enää korvaansa lotkauttanut kotiin pääsyn jälkeen, vaan nukkui ihan koko illan.

Ollaan heräilty rauhassa ja kohta aletaan aamiaiselle. Mennään tänään vielä uudelleen mökille, koska sisko poikiensa kanssa tulee myös. Saa nähdä, joko minikin lähtee meidän kanssa kotiin ensi yöksi. Aivan yli ihanaa, että mökkihommat vielä kiinnostaa niin paljon. Aina ajattelen, että noi on niitä parhaita lapsuusmuistoja, kun saa olla mökillä ja mummu laittaa aamupuurot ja systeemit.

Sää oli eilen tosi aurinkoinen, mutta ei kuuma. Pyöräiltiin ensin minin kanssa salille ja päästiin treenin jälkeen autokyydillä mökille. Käytiin kastautumassa, mutta vähän oli vesi turhan kylmää pidempään uintiin. Lyhythihaisella pärjäsi kuitenkin hyvin iltaan saakka ja tälle päivälle on ilmeisesti luvattu lämpimämpää. Saa siis pakata kesävaatetta mukaan tänäänkin.

Hyvää juhannusta!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3