perjantai 23. helmikuuta 2024

Viime päivinä


Muutama kuva viime viikolta. Tällä viikolla iski pieni flunssa eikä oo tullut kuvia napsittua. Maanantaina sanoin jumppien jälkeen ystävälle, että olipa jotenkin tahmeaa ja raskasta. Taisi olla flunssa silloin jo tuloillaan. Tiistaina olin tosi väsyksissä ja keskiviikkona heräsin kurkkukipuun. Ajattelin ensin, että homma on joku hormonihuuru tiistaisen kierukan laiton jälkeen, mutta olihan meillä mister A jossain pienessä lentsussa Simpsiön reissulla, joten ehkäpä sitä samaa tautia sitten.

Keskiviikkona oli vatsa kipeä, silmät kipeät, pää kipeä ja kurkku kipeä. Tosi nuhjuinen olo. Torstaina ja tänään perjantaina pääkipua ei onneksi ole, mutta muuten oon ollut kyllä kipeänä. Nyt iltaa kohden vähän helpottaa. Toivotaanpa, että on semmonen vanhan mallin flunssa, joka kestää muutaman päivän eikä normi korona-ajan jälkeinen tauti, jotka kaikki ottaa vähintään sen pari viikkoa.

Oon ollut tosi levoton ja tylsyyksissä nämä kotipäivät. Nyt kun migreeni on ollut vähemmällä alkuvuoden, on olotila ollut niin hyvä, etten millään olisi tahtonut tällaista hidastetta tähän väliin. Oon koittanut katsella elokuvia Netflixistä, mutta en oo pystynyt keskittyä ollenkaan. Koko ajan oon näpyttänyt vuorotellen puhelinta ja tietokonetta ja sitten taas hetkeksi laittanut telkkaria päälle. Ärsyttävää. Mitenköhän sitä oppisi sairastamaan rauhassa?

Lunta on satanut ja siinä missä viime viikonloppuna sää oli kuvien mukainen, sataa nyt vettä ja on hitsin märkää. Saimiakaan ei oo oikein huvittanut kastella tassujaan loskassa ja neiti on lähinnä pötkötellyt mutsin kanssa viime päivät. Nythän koululaisilla ja monilla muillakin alkaa talviloma, joten toivottavasti saadaan kivoja kelejä seuraaville päiville.

Neljätoistavee on ihan kohta viisitoistavee ja suunnitelmissa on vähän juhlistaa tapahtumaa. Saa nähdä ollaanko kaikki terveinä, että saadaan suunnitelmat pitämään. Sankari tahtoo kristallikauppaan, Normaliin ja korealaiseen syömään. Jotain kynsijuttujakin pitäisi kuulemma tilata. Oukei, semmosta sitten :)

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3