sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Isänpäiväviikonloppu


Isänpäiväviikonloppu meni nopsasti. Kuvat tosin on yhdeltä aiemmalta viikonlopulta lokakuulta, koska menneen viikonlopun kuvasaldo on tasan yksi. Nyt on jo lumisempaa kuin kuvissa ja maa valkeana. Viimeisessä kuvassa näkyy meidän tyttöjen iskä ja Saimi. Kirjoitin IG:ssä, että mister A:ssä yksi paras piirre on se, kuinka lempeästi hän kohtelee eläimiä. Se muuten olisikin dealbreaker jos ei kohtelisi.

Jos lintu lentää lähelle tai nähdään pupu kävelyllä ollessa, mister A juttelee niille aina. Useamman kerran oon seurannut sivusta väärään paikkaan joutuneen linnun, jäniksen poikasen tai siilin pelastusoperaatiota. Ite oon hyvin arka koskemaan "villieläimiin", mutta mister A ei paljoa mieti tai arastele jos joku luontokappale tarvii apuja.

Kun koira-asiaa aloin miettiä, ei mister A:lta tarvinnut kahta kertaa kysyä. Ensimmäiseen kysymykseen vastaus oli: "Kyllähän se nyt on selvää, että meille yksi koira mahtuu." Ja tämä on siis tyyppi, joka on allerginen aika monille eläimille. Myös useimmille koirille. Saimista ei onneksi allergiaoireita tule.

Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan aika kiva. Perjantaina käytiin vähän kävelyllä. Sen jälkeen tehtiin koko porukka minin suunnittelema treeni ja pari lyhyttä joogaa kirjoittajan tilaamasta Joogit-palvelusta. Lauantaina mister A lähti töihin ja minin heitin telinetaitureiden treeneihin. Sillä välin käytiin neljätoistaveen ja Saimin kanssa lenkillä. Neljätoistavee jatkoi lenkin jälkeen vielä salille mummun kanssa. Ite lähdin iltapäivällä extempore ystävän luokse ja istuinkin siellä hyvän tovin.

Isänpäivää vietettiin tänä vuonna ensin kotosalla. Käytiin Saimin kanssa ulkona ja syötiin aamiainen. Tytöt oli tehneet kivat kortit. Lounaaksi laittelin lasagnet ja jälkkäriksi mutakakkua jätskillä. Pöydän ääressä oli meidän perheen lisäksi faija eli pappa. Illalla lähdettiin koko perhe matkaan ja heitettiin mini futistreeneihin. Jätettiin auto parkkiin hallille ja jatkettiin vuorotellen kävellen ja vuorotellen hölkötellen mutsin eli mummun luo käymään. Vietiin isäpuolelle eli papalle isänpäiväkortti ja juotiin kahvit. Siitä sitten puolijuoksua takaisin miniä ja autoa hakemaan.

Mukavaa isänpäivän iltaa ja tsemppiä ensi viikkoon!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3