lauantai 25. marraskuuta 2023

Black weekend

Tänään on ihana talvisää. Muutama aste pakkasta ja lunta on paljon. Aamulla kun tultiin Saimin kanssa kävelyltä, oltiin molemmat ihan lumessa, koska sitä satoi koko ajan. Nyt on lumisade melkein tauonnut ja ulkona näyttää rauhalliselta, kun joka paikka on lumen peitossa.

Kaupungilla ei varmastikaan oo kovin rauhallista, kun black weekend on käynnissä. Sinne meillä ei onneksi oo nyt asiaa. Tein kyllä vähän ostoksia netissä aamulla ja hommasin pari pientä juttua tytöille aatoksi kuusen alle. Saimille oon myös ostanut pari uutta lelua lahjapaperiin käärittäväksi.

Ainakin vielä vaikuttaa siltä, että meidän joulu ja jouluostokset tulee olemaan aika maltillisia tänä vuonna. Jos ei nyt oikein hulluksi aleta vielä tässä viimeisinä viikkoina :D Vielä ei olla päätetty millä kokoonpanolla syödään aattona, joten ruokaostoksien kohtalo on vielä vähän epäselvä. Oon kärkkynyt tässä jo muutaman päivän, joko saa varata Prismasta jouluviikolle ja nyt oli 22. päivän noutoajat auenneet.  Nyt on varmistettu, että en joudu lähteä isommille ruokaostoksille jouluruuhkaan.

Oon ihan allerginen nykyään ihmispaljouksille ja just esim. isoille marketeille. Oon kyllä siinä mielessä huono asiakas, että just munlaisieni shoppailijoiden takia työpaikat vähenee, kun ei myyjiä ja kivijalkakauppoja kohta enää tarvita. No, pitäähän jonkun ne verkkokauppaostoksetkin keräillä.

Black weekend on siis aika white weekend jos katsoo ikkunasta ulos. Eilen kaffiteltiin ystävien uudessa kodissa. Nyt pyykkikone rullaa ja neljätoistavee imuroi just koko kämpän. Minillä oli kaveri yökylässä ja mister A on vielä hetken duunissa. Seuraavaksi syödään lounas ja sen jälkeen taidetaan pyöräyttää vähän joulutorttuja. Taas. :D Kirjoittajalla alkoi talviloma. Ei haittaa yhtään.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3