tiistai 13. elokuuta 2024

Life


Viime postauksessa ounastelin oudon olon enteilevän migreeniä enkä ollut väärässä. Hitusen huolestuttaa, koska kolme päivää jo putkeen on menty. Viime syksyn pitkä putki on aika kirkkaana mielessä, mutta koitan nyt olla liikaa sitä ajattelematta ja jännittelemättä. Nyt kello on 8 tiistaiaamuna ja eilen oli kyllä surkea olo aamupäivästä. Pääsin kuitenkin illaksi töihin, mutta raskaimman jumpan jouduin tällä kertaa antaa pois. Pilates ja Äänimaljarentoutus onneksi onnistui ohjata. Tänään en meinannut päästä sängystä ylös. Aivan, kuin olisin ottanut jonkun tosi vahvan unilääkkeen tms. Olin aivan takussa ja koko kroppa on ihan kuin puupökkelö. Tässä nyt koitan tunnustella, mikä mahtaa olla päivän boogie.

Lauantaiaamu oli aika paha, mutta sain homman talttumaan niin, että pääsin töihin ja illaksi vielä ystävienkin luo. Ensin meinasin, että täytyy perua kyläilyt, mutta onneksi en perunut. Ystävät on muuttaneet järven rantaan ihan tähän meidän lähelle ja meillä oli tosi kiva, rento kesäilta. Mister A oli duuninsa tykyhommissa ja likat jäi kotiin, joten me oltiin Saimin kanssa kaksin matkassa. Koirat sai hömpöttää vapaina ja kirjoittaja nautti ihan täysin ystävien seurasta ja pulahduksista viileään järviveteen.


Sunnuntaina keräsin tavaroita kirpparille. Kirpparipöytä on ollut meillä mutsin kanssa nyt vajaa kolme viikkoa ja myyntisaldo on huikeat seitsemänsataa euroa. Meillä on jo vuosia ollut kirpparipöytä aika säännöllisesti ja keskimääräinen myynti on yleensä ollut vähän reilu 100€ per viikko. Toki, tällä kertaa on ollut muutakin, kuin euron tavaroita, mutta silti oon kyllä tosi yllättynyt summasta. Saadaan ihan kiva potti talven Rukan mökkiä varten. Toki, onhan tossa hommaakin ja bensaa menee kun pitää ajella eestaas, mutta nautin niin, kun saan turhaa tavaraa pois kaapeista. Yllättävän paljon sitä tällä kertaa löytyikin ottaen huomioon, että meillä on kuitenkin kirpparipöytä joka vuosi.

Sunnuntaina sulatettiin minin kanssa pakastin. Homma lähti minin kommentista: "Pitäiskö se pakastin ny sitte sulattaa, kun mulla on vähän tylsää?" No selevä, ei tarvi kahta kertaa käskeä. Meillä on ylimääräinen arkkupakastin, joka tulee aina näissä kohdissa tarpeeseen. Vähän hassu aika sulatukselle, koska marjoja, raparperisosetta ja omppuhilloa alkaa olla jo aika paljon säilöttynä, mutta oli niin hitsisti jäätä että alkoi olla jo vähän turhan ahdasta. Nyt on taas siisti pakastin ja mahtuu paljon paremmin.

Sunnuntai-iltana kävin leffassa ja kahvilla ystävän kanssa. Alunperin suunnitelmissa oli porrastreeni, mutta se jouduttiin nyt sattuneesta syystä perua. Se päättyy meihin oli ihan mieleinen leffa ja siitä jo kirjoittelinkin Leffakriitikko-postauksen. Täytyy vielä lukea se läpi ennen julkaisua. Migreenipää ei tunnista aina kirjaimia oikeaan järjestykseen, joten pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä, myös muiden postausten osalta :)

Semmoista elämää viime päiville. Migreeni on siis nostellut rumaa päätään, mutta sen kun laittaa sivuun, oli tosi kiva weekendi. Nyt lähden Saimin kanssa ulos, jatkan siitä duuniin ja tuun vyöhyketerapian kautta kotiin. Saa nähdä onko vyöhyketerapialla vaikutusta migreeniin. Toivottavasti ei ainakaan pahentavaan suuntaan.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3