perjantai 9. elokuuta 2024

Arki


Varasin ajan ensi viikolle Vaasa Day Spahan vyöhyketerapiaan. Sellaisessa en oo koskaan ollut ja nyt kiinnosti. Tänään toivon, että se olisi ollut jo tälle päivälle, koska heräsin aivan kuin krapulaisena eikä haittais ollenkaan päästä vähän hemmotteluun. Oon muuten viimeisen vuoden aikana juonut yhden alkoholiannoksen. Kreikassa tilasin Mojiton ja siinäpä se sitten onkin drinksuttelut kirjoittajan osalta. Että sillain ei oo krapulalle kovin paljoa aiheita :D Eilen illalla tuntui koko kroppa aivan pökkelöltä, joten tämä saattaapi nyt olla jotain migreenin alkumaininkeja. Toivotaan, että ei.

Saan pitää tänään vapaapäivän, koska lupasin huomenna, lauantaina mennä duuniin. Vapaapäivä tulee täydelliseen kohtaan. Tämä viikko on ollut mulle raskas, vaikkakin aika mukava. Tosi kiva, kun työkamut palasi lomilta ja on taas vähän erilainen meininki. Jumpatkin on rullaanneet hyvin. Viime viikon juhlat ne taitaa vielä verottaa, joten otellaanpa tämä vapaapäivä iisisti. Viikonlopulle on kuitenkin luvassa taas salitreenit ja portaat. Vielä koitetaan mennä portaisiin niin kauan, kuin säät sallii.

Syksyn suunnitelmia oon tässä kirjaillut kalenteriin; tyttöjen kouluajat, minin reissu Tampereelle kamun ja kamun äidin kanssa, mahdolliset vaunuviikonloput, harrastusajat ja mitä näitä nyt on. Jotenkin tuntuu että vähän kesken kesän täältä nyt lähdetään kouluun, mutta niin vain likat tossa tekee lähtöä. Molemmilla on uudet outfitit ja mini ehti käydä parturissakin aiemmin tällä viikolla. Ihan kiva taas pikkuhiljaa päästä hetkeksi normipäiväjärjestykseen. Tästähän se arki nyt sitten taas ihan kunnolla alkaa.

Tsemppiä kaikille arjen ahertajille!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Kiitos, ja tsemppiä arkeen sullekin! Toivottavasti ei ole migreeni, vaan menee levolla ohi.

    Mä aloitin eilen työt. Oon nyt huomannut, että tää toimii mulla parhaiten, kun en ole koko viikkoa töissä heti. Mä siis työskentelen ma-pe. Nää kaksi päivää riittää todellakin näin alkuun :D Tulevat suunnitelmat kuulostavat kivoilta. Mullakin on tulossa tässä kuussa vielä ainakin kesäteatteria ja mökkeilyä ystävien kanssa. Lisäksi tietenkin omia ja lasten treenejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se migreeni. Argh! Useampi päivä tässä nyt kärvistelty enemmän tai vähemmän. Eilen oli jo parempi, mutta saapa nähdä josko tänään tekee vielä paluun.

      Aika kiva loiva duunin aloitus sulla. On se aina kesäloman jälkeen oma operaationsa palata taas arkeen. Onneksi on tosiaan vielä kivoja kesäjuttuja tiedossa. Tsemppiä <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3