torstai 1. elokuuta 2024

1.8.


Tämä kuva ei todellakaan oo tältä päivältä. Sattui vain löytymään luonnoksista ja oli luultavasti nätimpi, kuin tänään otetut olisi olleet. Tänään on sää ollut harmaa ja sateinen ja se on sopinut ihan hyvin. Päivät tätä ennen on kaikki olleet aika sateisia ja ällöttävän kosteita, mutta tänä vuonna jotenkin helpompia. 

Kosteus ahdistaa, mutta migreeni on kiusannut suhteellisen vähän ja vaikka on meinannut vähän väsyttää, on ollut kevyempi olla. Tänäänkin jumppa kulki tosi hyvin ja mietin, että onpa taas hitsin kiva jumpata silloin, kun migreeni ei laita koko kroppaa aivan äärirajoille.

Päivä sujui suurimmaksi osaksi töissä. Ohjasin aamupäivällä ekana ja illalla vikana ja siinä välissä hoitelin juoksevia juttuja + asiakaspalveluhommia. Jumpan jälkeen juhlittiin siskon poikaa ja syötiin dinnerit/iltapalat Raxissa. Aatu syntyi viikkoa ennen meidän Tommia ja muistuttaa aina siitä minkä ikäinen Tommi nyt olisi. Neljätoista. 

Illalla käytiin vielä haudalla. En muista koska viimeksi olisi käyty. Ei ainakaan viime vuonna synttäripäivänä. Ei ehkä kertaakaan viime vuonna. Tai ehkä kuitenkin joulun aikaan? Tommin haudan lähellä oli viikon ikäisenä kuolleen pojan hauta. Siinä oli ehkä uusi kivi, koska en oo huomannut sitä aiemmin, vaikka syntymä- sekä kuolinpäivä on vuonna 1976. Toiselle puolelle, ehkä viiden haudan päähän oli ilmestynyt kuusivuotiaan tytön hauta. Haudalla oli hopeanvärinen keinuhevonen ja enkeleitä. Meni ihan täysin tunteisiin. Muutaman neliön kokoisella alueella ainakin kolme, jotka vietiin meiltä aivan liian pian.

Tällä viikolla päässä on soinut tämä:

Jäit tuuleksi taivaanrantaan,
valoisan virran rantaan.
Kun suruihin suuriin vaivuin,
sinä iloja näit.
Jäit tuuleksi taivaanrantaan,
valoisan virran rantaan.
Mä maailman tahtoon taivuin,
sinä enkeleitä näit.

Neljätoista vuotta.
Sannis

2 kommenttia:

  1. Mietin, että oonko voinut seurata sua noin monta vuotta. Muistelen, että seurasin sua siellä vanhassa blogissakin jo Tommin kuoleman aikaan. Tommi ♥️

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3